''PROJE'' İPTAL SANTOS BİTTİ!

‘Beşiktaş’ın gelecek sezonunu planlıyorum’ diyen Portekizli teknik adama artık tahammül kalmadı. Yönetim, tecrübeli çalıştırıcının görevine sezon bitiminde son vermeyi düşünüyor...
Haberin yayılanma tarihi:06 Nisan 2024, Cumartesi

SANTOS'UN GELECEĞİ MASADA;

Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, yolun sonuna doğru geldi. Son 4 maçında 3 mağlubiyet, 1 de beraberlik yaşayan Siyah-Beyazlılarda taraftarı da camiayı da çileden çıkardı. Başakşehir'e karşı, sadece %29 topla oynama oranı yakalayıp, 169 isabetli pasla maçı tamamlayan Beşiktaş'ta Santos'un geleceği sorgulanmaya başlandı.

SÖZLEŞMESİNDE 500 BİN EURO TAZMİNAT MADDESİ VAR

Siyah-Beyazlıların hocası, "Ben buraya proje için geldim. Beşiktaş'ın gelecek sezonunu planlıyoruz. Yönetim bana inanıyor, ben de onlara inanıyorum" dese de artık yönetim kanadında da kendisine olan güven tamamen azaldı. Portekizli teknik adamın yerine sezon sonu için arayışlar başladı. Fernando Santos ile en geç mayıs ayında yollar ayrılacak. Tecrübeli teknik adamın, 500 Bin Euro tazminat maddesi olduğu kaydedildi. Beşiktaş ya da Santos bu parayı ödediği takdirde karşılıklı anlaşmadan vazgeçebiliyor.

YENİ HOCA ADAYLARI TERZİC VE KURBANOV

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un yerine getirilecek teknik direktör için iki aday öne çıkıyor. Bunlardan ilki Bundesliga takımı Borussia Dortmund'u çalıştıran ve sezon sonu Alman ekibinden ayrılması beklenen Edin Terzic. Beşiktaş'ta Slaven Bilic döneminde yardımcı antrenörlük yapan Hırvat teknik adam, daha önce iki kez Siyah-Beyazlı takımla anılmıştı. Düşünülen bir başka isim ise Kurban Kurbanov. Karabağ ve Azerbaycan futboluna damga vuran, Avrupa'da da adından söz ettiren 51 yaşındaki Azeri çalıştırıcı, Terzic ile birlikte listenin başında yer alıyor.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki