RIZA ÇALIMBAY 'PATRONA' RAPOR VERMEDİ!

Beşiktaş'a sancılı dönemde gelen Rıza Çalımbay'ın macerası kısa sürmüştü. Dolmabahçe'de alınan 3-1'lik Alanyaspor yenilgisi bardağı taşırmış, Hasan Arat yönetimi, gece yarısı deneyimli teknik adamla yolların ayrıldığını açıklamıştı...
Haberin yayılanma tarihi:03 Ocak 2024, Çarşamba

AYBABA'YA RAPOR VERMEDİ;

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın göreve başladığı dönemde Rıza Çalımbay'dan kadro dışı kalması gereken futbolcularla ilgili rapor istediği ortaya çıktı. Ancak Çalımbay'ın rapor vermediği ve ikili arasında soğuk rüzgarlar estiği öğrenildi. Kartal'ın eski kaptanı, Beşiktaş'taki ikinci döneminde 7 maça çıktı. Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Ahmet Nur Çebi yönetimi tarafından göreve getirilen Çalımbay, bu müsabakaların 3'ünde galibiyetle tanıştı. Beşiktaş, Rıza Çalımbay yönetiminde 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

'KADRO DIŞI KARARLARI BANA DANIŞILMADAN ALINDI'

60 yaşındaki teknik adam, Aboubakar, Rosier, Bailly, Ghezzal ile Jean Onana'nın kendisine danışılmadan kadro dışı bırakıldığını belirterek, "Samet Aybaba beni aradı. 'Biz 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktık' dedi. Ben yoktum, onlar yapıyor. Kim olduğunu sordum, isimlerini söyledi. Futbolcuların kadro dışı bırakılmasında ben yoktum" dedi.

'AYBABA VE UÇAR'A KIRGINIM'

Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba'ya kırgın olduğunu belirten Rıza Çalımbay, "Arkadaşlarıma kırıldım. Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'a kırgınım. Hasan Arat'a da kırgınım. Ancak Beşiktaş'a kırgın değilim. Ayrılırken yöneticilerle görüştüm. Görüşeceğim kişiler Samet ağabey ve Feyyaz olmalıydı. Kendi kendime 'Hata mı yaptım?' diye sordum. İki maç göreve gelme kararını sadece Beşiktaş, Sivasspor ve Milli Takım için yaparım" ifadelerini kullanmıştı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki