RIZA HOCADAN BEŞİKTAŞ İÇİN BÜYÜK FEDAKARLIK!

Süper Lig devi Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın istifasından sonra, takımın başına Rıza Çalımbay getirildi...
Haberin yayılanma tarihi:11 Kasım 2023, Cumartesi

KARTAL'IN ESKİ KAPTANININ SÖZLEŞME ŞARTLARI BELLİ OLDU;

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılmasından sonra geçici olarak takımın başına getirilen Burak Yılmaz, Konferans Ligi'nde oynana Bodo-Glimt maçından sonra istifa etti. Yılmaz'ın istifasından sonra ise takımın başına Rıza Çalımbay getirildi. Çalımbay'ın sözleşmesinde yer alan özel madde de ortaya çıktı.

Seçime Kadar ''Evet''

Rıza Çalımbay, bu zor dönemde elini taşın altına koydu, Beşiktaş Yönetimi’nin, seçime kadar göreve gelmesi yolundaki teklife koşulsuz “Evet” cevabı verdi.

Koşulsuz Kabul Etti

Beşiktaş ve camiayı yakından tanıyan Rıza Çalımbay ile kısa bir görüşme yapan yönetim, 3 Aralık’ta yapılacak seçimli genel kurula kadar göreve gelmesini istedi. Beşiktaş’ın kendisi için her şeyden önemli olduğunu ifade eden Rıza Çalımbay, bu görevi koşulsuz kabul etti.

Çalımbay Başladı

Tecrübeli teknik adam, yönetim ile yaptığı ilk görüşme sonrasında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek, teknik direktörlük için startı verdi.

Son Karar Yeni Yönetime Bırakıldı

Çalımbay, milli aranın ardından ligde Samsunspor ve Ankaragücü, Konferans Ligi’nde de Club Brugge müsabakalarında takımın başında yer alacak. Başarılı çalıştırıcı, yeni başkan ve yönetimin gelmesiyle bir kez daha görüşecek ve “kal” denmesi durumunda görevine devam edecek.

Ajansspor 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki