RIZA HOCADAN SAKATLIK MÜJDESİ!

Teknik direktör Rıza Çalımbay, sakatlığı bulunan Aboubakar ve Cenk Tosun'un son durumunu açıkladı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Kasım 2023, Cuma

'ZOR MAÇLARIMIZ VAR'

İlk olarak takımın genel durumunu değerlendiren Çalımbay, "Antrenmanlar çok iyi geçiyor. Sakat olan oyuncularımız, milli takıma giden oyuncularımız var. Onlar da takıma katılınca her şey daha iyi olacak. Çok zor maçlarımız var. Her şeye çok iyi hazır olmalıyız. Oynadığımız oyunun üstüne koymalıyız." dedi.

"İkinci Maçı İptal Ettim"

Milli arada hazırlık maçlarının birini iptal ettiğini açıklayan Çalımbay, "Önemli olan oyuncuların huzuru. Pazar günü Sakaryaspor ile Sakarya'da oynayacağız. İkinci maçı iptal ettim. Fazla sakat oyuncular var. Şu anda bir tane maç oynayacağız. " dedi.

"Aboubakar Ve Cenk'i Bekliyoruz"

Aboubakar, Cenk Tosun ve Bahtiyar Zaynutdinov'un sakatlığına değinen Çalımbay, "Aboubakar, Cenk ve Bahtiyar Zaynutdinov çalışmalarına devam ediyor. Bahtiyar oynayabilir ama sadece maske ile oynayabilir. Bir şanssızlık oldu. En iyi maçlarından birnini oynuyordu. Aboubakar ve Cenk'i bekliyoruz. İkisinin de bu hafta oynayacağına inanıyoruz." dedi.

31 yaşındaki oyuncu Aboubakar, bu sezon 18 maçta 11 gol 3 asistle takımına katkı sağladı. Milli futbolcu Cenk Tosun ise bu sezon Trendyol Süper Lig'de 9 karşılaşmada 2 gol 2 asist üretti.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki