SALİH'E VEDA!

Beşiktaş'ta takım kaptanlarından olan ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan için sıcak gelişmeler yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:08 Mart 2024, Cuma

ÇİZME BASINI YAZDI;

Lig'de bu sezon şampiyonluğa havlu atan ve sadece ligde 3'üncülük ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefi kalan Beşiktaş için transferde hareketli günler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, yeni sezon için şimdiden kadro planlamasına başlamışken geleceği en çok merak edilen isimlerin başında Salih Uçan geliyordu. Çizme'de milli oyuncu için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

SALİH UÇAN GERİ DÖNÜYOR

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Salih Uçan'ın geleceği sonunda netleşti. Siyah-beyazlıların gündeminde uzun süredir en üstte yer alan milli oyuncu, Serie A'ya dönüyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Salih'in eski kulübü Roma, transfer için devreye girdi ve başarılı orta saha ile bir görüşme gerçekleştirdi.

LAZIO İLE ANLAŞMAYA VARMIŞTI AMA ÖNCELİĞİ ROMA

Roma dışında Salih ile ilgilenen bir diğer kulübün Lazio olduğu biliniyor. Milli oyuncu için çıkan haberin detaylarında, Salih'in Lazio ile geçen ay prensip anlaşmasına vardığı ancak Roma'nın devre girmesiyle başarılı orta saha oyuncusunun bu transferden vazgeçip önceliğinin Roma'ya dönmek olduğu kaydedildi.

ROMA RAKAMLARI

Salih Uçan, iki sezon kiralık olarak formasını giydiği Roma'da tüm kulvarlarda 10 maça çıkmıştı. 30 yaşındaki oyuncu, takımına gol veya asist katkısı verememişti.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki