SALİH'TEN YÖNETİME ZEMİN UYARISI

Beşiktaş'ın milli orta saha oyuncusu Salih Uçan, 2-1 kazandıkları Mondihome Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:25 Eylül 2023, Pazartesi

''BIRAKMAMAK GÜZEL''

Bugün kazanmamız gereken bir maçtı. Ligde bir maç berabere kaldık, bir maç kaybettik. O yüzden hemen bu maçı en hızlı şekilde kazanarak atlatmamız gerekiyordu. Maçtan önce kendimize şöyle söylüyoruz; "Taraftarımızla birlikte erken gol bulmak istiyoruz" ama futbolda planlar tutmayabiliyor. Devre arasında gol bulalım maçı çevirmemiz lazım diyoruz. Devre arasından sonra gol yiyoruz. Ama bırakmıyoruz, bırakmamak güzel. Sonuçta bugün kazandık. Çok fazla gol kaçırdık. Biz gol kaçırınca Anadolu takımlarının öz güveni daha çok artıyor. Erken gol bulamayınca stres oluyor. Biraz gerginlik oluyor ama sonunda kazanınca mutlu oluyoruz. ifadelerini kullandı.

"ZEMİNİMİZ KÖTÜYE GİDİYOR, DİKKAT!"

Milli orta saha, "Geçen seneye göre zeminimiz giderek kötüye gidiyor. Buradan söylemiş olayım. Ona dikkat etmek lazım!" sözleriyle konuşmasını noktaladı.

RESMİ SİTEDEN SALİH'E CEVAP

Salih Uçan'ın bu sözlerine, Beşiktaş kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklamayla cevap verdi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüzden Açıklama

Beşiktaş Stadyumu’nun zemin çalışmaları her zaman olduğu gibi titizlikle devam etmektedir. Fakat iklimsel değişiklikler ve diğer çim sahalarda da görülen çim hastalığı, yüksek kalitede olan zemini kısa süre içerisinde olumsuz etkilemiştir. Kısa sürecek bir tedavinin ardından yine rutin bakımlara devam edilecek ve Futbol A Takımı oyuncularımızın alışkın olduğu sağlıklı ve iyi zemine çok geçmeden dönülecektir.

Kamuoyuna duyurulur."

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki