SANTOS BAŞARISIZLIĞIN SEBEBİNİ AÇIKLADI!

Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı...
Haberin yayılanma tarihi:03 Nisan 2024, Çarşamba

Hasan Arat Yönetiminde Transfer Listesindeki Oyuncular İçin Girişimlere Başlayan Siyah-Beyazlı Camia, Yeni Sezona Güçlü Bir Kadroyla Girmek İstiyor;

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezonda kadroda yeni bir yapılanmaya gitmesi beklenen Siyah-Beyazlı takım, transfer girişimlerine başladı.

SANTOS BAŞARISIZLIĞIN NEDENİNİ AÇIKLADI

Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos başarısızlığın nedenini açıkladı. Futbol koordinatörü Samet Aybaba'ya dert yanan Portekizli teknik adam, "Gidecek çok oyuncu var. Bu durum takıma olumsuz yansıyor. Birlikteliği sağlayamıyoruz" dedi.

Siyah-Beyazlı idarecilerin, oluşacak bütçenin önemli bir bölümünü transfer döneminde kullanması bekleniyor. En büyük bütçenin, golcü transferinde kullanılması planlanıyor. Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, tam 7 isim için harekete geçti. İşte Hasan Arat yönetiminin listesindeki 7 oyuncu...

KARTAL 3 GOLCÜYÜ GÖZÜNE KESTİRDİ

Hollanda Ligi ekiplerinden Az Alkmaar forması giyen Yunan yıldız Vangelis Pavlidis, Bundesliga devi Leverkusen'in Çek golcüsü Patrik Schick ve Hoffenheim'da kiralık olarak forma giyen eski oyuncusu Wout Weghorst var.

ORTA SAHAYA SALİH ÖZCAN

Orta sahasını daha da güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Dortmund'un yıldız orta sahası Salih Özcan'ı da listesine ekledi. A Milli futbolcu için temaslara başlayan yönetim, İngiltere Premier Lig ve Almanya'dan da talipleri bulunan başarılı futbolcuyu ikna edecek.

ATAL RADARDA

Beşiktaş'ın yeni transfer komitesi, Adana Demirspor'un başarılı sağ beki Youcef Atal'ı gözüne kestirdi.Şubat ayında geldiği Adana Demirspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 27 yaşındaki Cezayirli'nin temsilcisi ile ilk görüşmenin bu hafta içinde yapılması bekleniyor.

5 maçta 1 gol atan, 1 de asist üreten ve hızı ile dikkat çeken Atal'ın kadroya katılması durumunda Onur Bulut ile yollar ayrılacak.

GÖZLER BERGHUIS'TE

Siyah-Beyazlılar'ın geçtiğimiz hafta yeniden temaslara başladığı Ajax'ın Hollandalı yıldızı Steven Berghuis'le görüşmelerini ilerlettiği ve oyuncuya resmi teklifte bulunduğu öğrenildi.

Yönetimin Berghuis'e, 2 Milyon 250 Bin Euro'dan 2 yıllık sözleşme önerdiği belirlendi. 32 yaşındaki kanat oyuncusunun da Siyah-Beyazlılar'dan senelik 3 Milyon Euro ve imza parası talep ettiği bildirildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki