SANTOS'UN CARVALHO ISRARI DEVAM EDİYOR!

Siyah-Beyazlı ekip orta sahaya net bir takviye yapmak isterken Portekizli çalıştırıcı, William Carvalho transferi için bastırıyor...
Haberin yayılanma tarihi:26 Ocak 2024, Cuma

Kara Kartal Ön Libero Transferi İçin Real Betis'in Portekizli Yıldızı William Carvalho İçin Tüm Şartlarını Zorlama Kararı Aldı;

Beşiktaş, Fernando Santos ile birlikte transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-Beyazlı ekip orta sahaya net bir takviye yapmak isterken Portekizli çalıştırıcı, William Carvalho da ısrar ediyor. Yönetim, yıldız oyuncu için yeni bir teklif yaptı.

Teknik direktör Santos'un istediği orta saha takviyesi için çalışmalar devam ederken, idareciler Carvalho'yu sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiralamak için daha önce yaptığı teklifi artırarak yenilediği öğrenildi. 5.5 yıldır Real Betis'te forma giyen ve bu süreçte zaman zaman İspanyol ekibinden ayrılmak istediği haberleri çıkan William Carvalho'nun bu kez takımına veda etmeye çok yakın olduğu belirtildi.

SANTOS'UN VAZGEÇİLMEZ İSMİ

Kartal, Portekizli yıldızın yarım sezonluk ücretinin tamamını ödeyecek. Beşiktaş'ın sezon sonundaki satın alma opsiyonunu gerçekleştirmek için kasasından çıkacak miktar ise henüz netlik kazanmadı.

31 yaşındaki ön liberonun Siyah-Beyazlı takımın teklifini Santos'un da etkisiyle kabul ettiği öne sürüldü. Carvalho, 2014-2022 yılları arasında Portekiz Milli Takımı'nı çalıştıran Santos'un vazgeçilmez oyuncularından birisiydi. Tecrübeli oyuncu 80 kez milli formayı giydi. Bu sezon 16 maçta forma giyen Carvalho 3 asist yaptı.

Real Betis ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan William Carvalho'nun piyasa değeri 6 Milyon Euro. Portekizli orta saha oyuncusu 2018 yılında Sporting Lizbon'dan 18.5 Milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki