SANTOS'UN HAKEM İSYANI!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray derbisi sonrasında açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:04 Mart 2024, Pazartesi

'MUTLU DEĞİLİZ'

"Maça 1-0 geride başladık. Erken gol yiyince işler kolay olmuyor. Takımın gösterdiği reaksiyondan mutluyum. Bazı pozisyonlar yakaladık ama atamadık. 2-3 pozisyonumuz vardı. Kendi kalemize attığımız golle yenildik. Oyuncular ve ben mutlu değilim" dedi.

PENALTI VE KIRMIZI KART 

Portekizli teknik adam, Cenk Tosun'un pozisyonu ve Colley'in kırmızı kartı için de yorum yaparak, "Bu konularda fazla konuşmayı sevmiyorum ama Beşiktaş'ın penaltısı üçüncü kez verilmedi. Ayrıca Omar Colley'in gördüğü kırmızı kart... Penaltı pozisyonu kart pozisyonundan daha netti ama VAR o pozisyonda çağırmadı, Colley'nin kart pozisyonunda çağırdı. Pozisyonu izledim, Cenk'in pozisyonu kesin penaltı. Adana Demirspor ve Sivasspor maçındaki penaltılarımız gibi bu da verilmedi. Bu konularla alakalı konuşmayı sevmiyorum ama hakkımızın yenmesini kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler: Santos   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

Mehmet Mesut Uzal
04 Mart 2024, Pazartesi, 14:20
Hoca tamamen haklıdır.Cenk'in pozisyonu penaltı ve Köhn'e kırmızı karttır.Çünkü Cenk son vuruş pozisyonundadır.Omar Colley topa vurmuştur.Rakibine değmemiştir.Bu hakemlerle Türk futbolu geri gider.Zaten Avrupa kupalarında nal topluyoruz.Hakemlerin cehaleti akıl almaz boyuttadır.Yazıklar olsun.Syg.




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki