SANTOS'UN İMZA TÖNRENİNDE YAŞANAN KRİZ ADLİYE KORİDORLARINA TAŞINDI!

Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat'ı dijital yayın esnasında tehdit ettiği iddia edilen Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç için suç duyurusu...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ocak 2024, Cuma

2 GAZETECİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU;

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Fernando Santos'un imza töreninde spor yorumcusu Gökhan Dinç ile Beşiktaş Başkanı Hasan Arat arasında gerginlik yaşanmıştı.

Santos'un aldığı ücreti soran Gökhan Dinç'e, Hasan Arat, doğru olmayan rakamlar üzerinden spekülasyon yapılmaması gerektiğini söylemişti. Bunun üzerine Gökhan Dinç'in, "Göreve gelirken şeffaflık demiştiniz" yorumunu üzerine Hasan Arat, "Şeffaflık ile SPK farklı şeylerdir. Siz sorunuzu sordunuz cevabı ben burada vereceğim" diye sert bir karşılık vermişti. Salonda alkışlar yükselmesi üzerine, "Basın toplantısında alkışı ilk kez görüyorum" diyen Gökhan Dinç'e, Hasan Arat, "Bundan sonra çok şey göreceksiniz" deyince Gökhan Dinç toplantıyı terk etmişti.

''HERKES ÇOK DİKKATLİ OLSUN''

Bu olayın yaşandığı akşam Gökhan Dinç, digital yayın yaptığı programda partneri Haluk Yürekli ile birlikte Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ı açık açık tehdit etmişti. Yürekli "Herkes çok dikkatli olsun. Biz bir şeyi kafaya takarsak neler olduğunu geçmişte gösterdik" diyerek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Şunu söyleyeyim Spor Gecesi programı bundan sonra Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yöneticileri ve futbolla ilgili her şeyini tutmaya başlamıştır. Bunu ister tehdit olarak algılayın, ister aleni olarak değerlendirin. Hasan Arat ismine zerre saygım yoktur. Beşiktaş kulübünde bu işleri yapan herkes çok dikkatli olsun, arkasında parmak izi bırakmasın. Bu kadar net söylüyorum. Biz bir şeyi kafaya takarsak neler olduğunu geçmişte gösterdik, bundan sonra kimse rahat huzur içinde at koşturamaz. Ne Ümraniye’de Akaretler’de koşturabilir."

İşte bu sözler sonrası Beşiktaş Kulübü harekete geçti. Siyah-Beyazlı kulüp, "Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç hakkında tehdit etme, Başkanlık makamına hakaret" suçlarından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvuru yaptı.

SPONSOR DA ÇEKİLDİ

Programın sponsorlarından olan bir restorant, Beşiktaş taraftarının tepkilerinin ardından desteğini çekme kararı aldı.

Programın Twitter hesabından yapılan açıklamada "Yapılan baskılar sonucu 1 sponsorumuz aramızdan ayrılmıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz, dostluğumuz baki… Google yorumlarından sponsorumuzun puanına operasyon yapılmış. Gazetecilik yapmaya devam edeceğiz!" ifadeleri kullanıldı.

Yürekli, dünkü yayında tehditlerinden geri adım atarken “Biz kimseyi tehdit etmeyiz, tehdit olarak algılayanlardan özür dileriz” ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Çağ

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki