SANTOS'UN KOLTUĞU SALLANIYOR!

Kupayı kazanamaması halinde Siyah-Beyazlılar’ın sezon sonunda yollarını ayırması beklenen Fernando Santos’un yerine iki aday ön plana çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Nisan 2024, Pazar

ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİNDE

Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos’la yolun sonuna geldi! Ligdeki son 4 karşılaşmada 3 mağlubiyet ve 1 de beraberlik yaşayan Siyah-Beyazlılar’da taraftar da çileden çıktı.

GELECEĞİ SORGULANIYOR

Başakşehir’e karşı, sadece yüzde 29 topla oynama oranı yakalayıp, 169 isabetli pasla maçı tamamlayan Beşiktaş’ta Santos’un geleceği sorgulanmaya başlandı.

HAZİRAN'DA YOLLAR AYRILACAK

Yönetim, Portekizli teknik adamın yerine sezon sonu için arayışlar başladı. Fernando Santos ile lig bitiminde yolların ayrılması bekleniyor.

ARAT'TAN SANTOS'A GÖZDAĞI!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, önceki gün Nevzat Demir Tesisleri’ne gidip takımla beraber Santos’a da gözdağı verdi.

NEDENLERİ SORGULADI

Arat, Santos ile yaptığı görüşmede takımın oyunu nedeniyle camia ve taraftarın rahatsızlığını belirterek kötü oyunun nedenlerini sordu ve derhal toparlanmaları gerektiği talimatını vererek takım toparlanmazsa bunun sonuçlarının iyi olmayacağı mesajını verdi.

İLK ADAY KOVAC

Kara Kartal’da Fernando Santos’un yerine getirilecek isim konusunda iki aday öne çıkıyor. Bunlardan ilki, son olarak Almanya Bundesliga ekibi Wolfsburg’u çalıştıran Hırvat teknik adam Niko Kovac.

3 HAFTA ÖNCE YOLLARINI AYIRDI

Hırvat teknik adam Niko Kovac. 52 yaşındaki Almanya doğumlu çalıştırıcı, 17 Mart’ta Yeşil-Beyazlılar’daki görevinden ayrılmıştı.

CV'Sİ KUVVETLİ

Kovac, daha önce; Monaco, Bayern Münih, Frankfurt ve Hırvatistan’ı da çalıştırmıştı.

DORTMUND'TAN AYRILACAK

Listedeki ikinci isim ise Bundesliga devi Borussia Dortmund’un başında olan ve sezon sonu Alman ekibinden ayrılması beklenen Edin Terzic.

BEŞİKTAŞ'I YAKINDAN TANIYOR

Beşiktaş’ta Slaven Bilic döneminde yardımcı antrenörlük yapan Alman teknik adam, daha önce birçok kez Siyah-Beyazlılarla anılmıştı.

Fanatik

Etiketler: Santos   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki