'SEMİH KILIÇSOY DÜNYA YILDIZI OLACAK...'

Kara Kartal'ın genç golcüsü Semih, son 4 maçta attığı 5 golle Siyah-Beyazlıların gurur kaynağı oldu...
Haberin yayılanma tarihi:15 Ocak 2024, Pazartesi

EFSANELER DEN BÜYÜK ÖVGÜ;

Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, açıklamada altyapıdan yetişen 18 yaşındaki golcüden çok umutlu olduklarını aktardı.

Siyah Beyazlıların büyük golcüsü Ali Gültiken de Semih Kılıçsoy’un çok özel bir forvet olduğunu dile getirdi.

FEYYAZ UÇAR

“Müthiş bir yetenek, dünya yıldızı olacak. Bir forvette olması gereken tüm özelliklere sahip. Çok yönlü, güçlü, birçok pozisyonda oynayabilen ve hakkını veren özel bir futbolcu. İster sağ, ister sol kanatta oynatın, fark etmiyor, golcülüğünü unutmuyor. Çalım atıyor, topu çok iyi koruyor, yıkılmıyor, vazgeçmiyor, topsuz oyunda da maşallahı var. Yeter ki onu topla buluşturun, gerisini ona bırakın. Elbette gençlerin biraz zamana ihtiyacı vardır. Allah korusun bir sakatlık olmadığı taktirde Beşiktaş’ın dünya yıldızı adayı geliyor diyebiliriz. Yolu açık, futbol şansı bol olsun”

ALİ GÜLTİKEN

“Çok kaliteli, çok ekstrem bir hücumcu. Bu motivasyonunu kaybetmezse çok üst seviyelere çıkar hatta bir yıldız olur. Santrfor ama kanatlarda da oynuyor. Böyle golleri atmak büyük yetenek ister. Semih’te bu özellikler fazlasıyla var. Bir yıldızın ayak seslerini duyar gibiyiz, maşallah, nazar değmesin kardeşimize”  ifadelerini kullandı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki