SEMİH KILIÇSOY GÖRÜŞME ODASINA!

Son 2 lig maçında yedek kalan ve sonradan oyuna giren genç golcü Semih ile Beşiktaş Genel Koordinatörü Samet Aybaba özel bir görüşme yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Eylül 2024, Perşembe

BİZZAT GÖRÜŞTÜ;

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy, Joao Mario’nun da gelişi sonrası hücum bölgesinde artan rekabetin ardından Sivasspor ve Trabzonspor karşılaşmalarına kulübede başlamıştı.

Her iki mücadelede sonradan oyuna giren 19 yaşındaki Semih’le, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba özel bir görüşme gerçekleştirdi.

"Küsmek, Tavır Almak Yok"

Genç oyuncuya destek olan ve performansını daha da artırması yönünde motive eden Aybaba’nın “Öyle küsmek, tavır almak gibi şeyleri asla aklından geçirme. Rekabet en üst düzeyde. Gençsin, güçlüsün. Kim olursa olsun forma rekabetinde mücadeleni sürdür. Hırsla devam et. Sadece Beşiktaş değil, ülke futbolunun geleceği olan oyunculardan birisin. Senden büyük katkılar bekliyoruz” dediği öğrenildi.

Gol Sözü Verdi

Semih’in de Samet Aybaba’ya gol sözü verdiği ve takıma katkı sağlamak adına bundan sonra da maksimum özveriyi göstereceğini söylediği belirtildi.

Ligin ilk 2 haftasındaki Samsunspor ve Antalya maçlarında asist yapan Semih, sonradan oyuna girdiği Sivas ve Trabzon karşılaşmalarında etkili olmasına rağmen skor katkısı veremedi.

Eyüpspor Maçında 11'e Dönebilir

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, pazar günkü Eyüpspor mücadelesinde sahaya süreceği kadroyu henüz netleştirmezken, Semih’in 11’de başlama ihtimali var.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki