SERDAL ADALI "BEŞİKTAŞ YENİ GAYRİMENKUL PROJESİ İLE 200 MİLYON EURO GELİR ELDE EDECEK!"

Beşiktaş başkan adaylarından Serdal Adalı, projelerine ilişkin basın toplantısı düzenledi...
Haberin yayılanma tarihi:29 Kasım 2023, Çarşamba

"2-3 NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ"

"Rıza hocamızın talepleriyle, 2-3 nokta transferle takımımıza ivme kazandırıp Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Bunun için görüşmeleri ve maddi hazırlıkları yaptık. 3 Aralık akşamı bu takviyeleri yapmak için vakit kaybetmeden harekete geçmek istiyoruz."

"SERPİL HAMDİ TÜZÜN'ÜN ADINI YAŞATACAĞIZ"

"Beşiktaş Futbol akademisi bu projesiyle hem Beşiktaş'a yeni bir tesis kazandıracağız. Hem gençlerimizi çok daha iyi yetiştireceğiz. Serpil Hamdi Tüzün hocamızın ismini hak ettiği şekilde yaşatacağız."

"VOLEYBOL VE BASKETBOL İÇİN GAIN YAŞAM KOMPLEKSİ PROJESİ"

"Basketbol ve voleybol için salon, antrenman tesislerinin yer alacağı Gain Yaşam Kompleksi'ni yaratacağız. 12 bin kişilik spor salonu olacak. Yeni yönetim kurulu üyesi adayımız Kaan Kasacı'ya teşekkür etmek istiyorum. Gain Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Bilgin ve Erkan Kilimci'yi alkışlarınızla ön protokol imzası için davet ediyorum."

Gain Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Bilgin ön protokolü imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada "Serdal Adalı'nın başkan seçilmesi halinde hızlıca bu projeyi finalize edeceğiz. Beşiktaş için güzel bir iş yapacağız" ifadelerini kullandı.

"200 MİLYON EURO GELİR ELDE EDİLECEK"

"İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'ni hayata geçiriyoruz. Yarım milyon metrekarelik ağaçsız, eski bir maden arazisinin Beşiktaş'a kazandırılması için devletten onayımızı aldık, arsa sahipleriyle ön anlaşma yaptık. Buraya yapılacak gayrimenkullerle 200 Milyon Euro gelir elde edilecek."

"BU GELİRLE BANKA BORÇLARI KAPATILACAK"

"Bu gelirin transfere harcanmamasını teminat altına almak zorundayız. Banka ve kamu borçlarını kapatacağız. Tüm geliri kulübün kasasına girmeden bankalara gitmesi konusunda planladık. Bu projeyi 4 yılda tamamlayacağız."

BİR YÖNETİCİYİ DAHA AÇIKLADI

Yönetim Kurulu'nda yer alacak bir yöneticiyi daha açıklayan Serdal Adalı şu ifadeleri kullandı; ''Kadromuzu tanıtmaya devam ediyoruz.

Kaan KASACI,

Yurt içi ve yurt dışında yer alan şirketlerindeki başarılarıyla dikkat çeken, metaverse yatırımcısı, iş insanı, Kaan KASACI, Yönetim Kurulu Üyesi görevini üstlenecektir. Kendisinin yatırımcı kişiliği, ticari bilgi birikimi, camiamızı hak ettiği yere getirirken bize çok destek olacaktır.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki