SERDAL ADALI'DAN RIZA ÇALIMBAY İLE KRİTİK GÖRÜŞME!

Beşiktaş'ta başkanlığa seçilmesi halinde Rıza hoca ile yola devam edeceğini açıklayan Serdal Adalı, yapılması planlanan transferler için tecrübeli teknik adamla şimdiden görüşecek...
Haberin yayılanma tarihi:15 Kasım 2023, Çarşamba

YÖNETİM KURULU LİSTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR;

Beşiktaş Kulübü’nde 3 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul için geri sayım başladı. Başkanlığa aday olduğunu açıklayan Serdal Adalı, yönetim kurulu listesini şekillendirmek için yoğun şekilde çalışıyor.

Adalı şimdiye kadar camianın önemli isimlerinden Metin Keçeli, Hakan Daltaban ve Melih Aydoğdu’yu listesine aldı. Fırat Fidan ve Doğan Küçükemre’nin de büyük olasılıkla Serdal Adalı’nın yönetim kurulunda yer alacakları aktarıldı.

RIZA HOCA İLE YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Serdal Adalı diğer yandan futbol takımına devre arasında yapılması planlanan transferler için çalışmalarını yürütüyor. Adalı takımdaki ihtiyaçların belirlenmesi ve bu doğrultuda izlenecek yol haritasının çizilmesi konusunda Teknik Direktör Rıza Çalımbay’la bir araya gelecek.

Serdal Adalı göreve seçilmesi halinde Çalımbay’la yola devam edeceğini duyurmuştu. Adalı’nın deneyimli teknik adamın talepleri doğrultusunda transfer için düğmeye basacağı kaydedildi.

Millliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki