SEZGİN BARAN KORKMAZ'IN GALATASARAY TESİSLERİNDE CIA GÖRÜŞMESİ İLE İLGİLİ KRİTİK HAMLE!

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Sezgin Baran Korkmaz’ın Fatih Altaylı’nın YouTube programında gündeme getirdiği iddialar üzerine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a yanıtlanmak üzere bir dizi soru yöneltti...
Haberin yayılanma tarihi:09 Eylül 2024, Pazartesi

CIA BAŞKANI FLORYA'DA;

Enginyurt, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Korkmaz’dan İnan Kıraç’a ait 60 Milyon Dolarl'ık borcu silmesini istediği iddialarının yanı sıra, eski CIA Başkanı James Woolsey ile Galatasaray Tesisleri’nde gizli bir görüşme gerçekleştirdiği iddialarının araştırılmasını istedi.

Sezgin Baran Korkmaz’ın bu iddialarının ardından kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini vurgulayan Enginyurt, şeffaf bir soruşturma talep etti.

Soru Önergesinde Enginyurt, Şu Sorulara Yanıt Aradı:

1. Sezgin Baran Korkmaz’ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan İnan Kıraç’ın 60 milyon dolarlık borcunun silinmesini talep ettiği iddialarına dair herhangi bir resmi kayıt var mı?

2. Korkmaz’ın, eski CIA Başkanı James Woolsey ile Galatasaray Tesisleri’nde gizli bir görüşme yaptığı iddiası doğru mudur? Görüşmenin içeriği nedir?

3. Bu iddialar üzerine herhangi bir soruşturma başlatılmış mıdır?

4. Soruşturma başlatılmadıysa neden başlatılmadı ve iddialar doğru çıkarsa sorumlular hakkında ne gibi adımlar atılacaktır?

Enginyurt, kamuoyunun aydınlatılması ve adaletin sağlanması adına bu soruların cevaplanmasının önemine dikkat çekti.

HalkTv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki