'SİHİRBAZIN' BEŞİKTAŞ'TA KREDİSİ TÜKENDİ!

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın yönetiminde 2020-2021 sezonunda elde edilen tarihi şampiyonluğun en önemli mimarlarından olan Rachid Ghezzal bitmek bilmeyen sakatlık sorunları yüzünden kredisini tamamen tüketme noktasına geldi...
Haberin yayılanma tarihi:15 Kasım 2023, Çarşamba

SAKATLIK BELASI YAKASINI BIRAKMIYOR;

Bonservisi Ağustos 2021'de 3 Milyon Euro karşılığında Leicester City'den alınan Cezayirli yıldız 2021-2022 sezonunda 45 maça çıkarken 5 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Ghezzal son 2 yılda ise yaşadığı uzun süreli sakatlıklar nedeniyle beklentilere yanıt veremedi. Geçen sezon sadece 11 maçta forma giyen deneyimli oyuncu bu sezona da sakatlık sorunlarıyla girdi.

DEVRE ARASI VEDA...

Başakşehir'le oynanan son maçta Bakhtiyor'un yerine 41. dakikada oyuna dahil olan Ghezzal, uyluk adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle ikinci yarıya çıkamamıştı. Siyah-Beyazlıların, sözleşmesi sezon sonu bitecek 31 yaşındaki tecrübeli oyuncuyla önümüzdeki süreçte de toparlanamaması halinde devre arasında yollarını ayırabileceği aktarıldı.

Ara transferde takımdan ayrılmazsa sezon sonunda Ghezzal'la vedalaşılacak. Siyah-Beyazlılar kontratındaki uzatma opsiyonunu kullanmayarak deneyimli futbolcuyu gönderecek. Eski günlerine dönmesi halinde Ghezzal için yeni bir değerlendirme yapılacak.

TEPKİLER KIZDIRDI

Rachid Ghezzal, Başakşehir maçından sonra kendisine tepki gösteren taraftarlara sosyal medyadan yanıt verdi. Taraftar tepkisi nedeniyle hem üzgün hem de kızgın olan Cezayirli futbolcu, "Maçta oynamam konusunda futbolda her zaman olduğu gibi bir risk olduğunu biliyordum. Oynama kararını ben aldım. Kimseyi suçlayamayız. Takıma yardımcı olmak adına oynama riskini aldığım için de özür dilemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon ligde ve Avrupa'da 11 maça çıkıp 538 dakika süre alan Rachid Ghezzal 1 gol, 3 asistlik katkı verdi.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki