SİYAH BEYAZ CABRAL HAREKATI!

Hasan Arat yönetimi, transferde Portekiz piyasasında hareketli olmaya devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:30 Haziran 2024, Pazar

SALİH TAMAM, GÖZLER CENK’TE;

Salih Uçan’la 2 artı 1 yıllık yeni sözleşme imzalayan ve resmi açıklamayı yapan Beşiktaş’ta gözler Cenk Tosun’a çevrildi. A Milli Takımımız ile EURO 2024’te bulunan Cenk, Çekya karşılaşmasında 90 artı 5. dakikada zafer golünü atmıştı.

Siyah-Beyazlı yönetim, 33 yaşındaki Cenk’in kontratını uzatmayı düşünüyor. Şampiyona sonrasında bu konunun netlik kazanacağı öğrenildi.

YOLCU LİSTESİ ÇOK KABARIK

Siyah-Beyazlılar’da transferler kadar gideceklerin durumu da önemli. Aboubakar, Amartey, Montero, Rebic, Hasic ve Onana gibi isimler kesinlikle düşünülmüyor. Chamberlain’in ayrılma ihtimali yüksek. Gedson konusunda Zenit ile görüşmeler devam ederken, Zaynutdinov’a da teklif bekleniyor. Rosier ve Masuaku’nun durumları ise henüz net değil. Fakat iki bekin de gönderilme durumu var.

PORTEKİZ’DEN KARTAL’A 3. YILDIZ...

Devre arasında 11 Milyon Euro bonservisle Braga’dan Al Musrati’yi renklerine bağlayan Kara Kartal, Benfica ile sözleşmesi biten Rafa Silva’nın ardından aynı takımın golcüsü Arthur Cabral’ın peşinde...

1.86 boyundaki Brezilyalı forvet, geçen sezon 43 resmi maçta 11 kez ağları havalandırdı. 2023 yazında Fiorentina’dan 20 Milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Cabral konusunda Beşiktaş yoğun temas halinde.

BRONCKHORST ONAY VERDİ

Oyuncu tarafının gelmeye sıcak bakması halinde kulüpler arasındaki görüşmeler hızlanacak. Beşiktaş’ın yüksek bonservis talebiyle karşılaşması halinde satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapması muhtemel. Cabral transferine teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un onay verdiği öğrenildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki