SİYAH BEYAZ RÜYA TAKIMI GELİYOR!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transferde gemileri yaktı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Temmuz 2024, Perşembe

Yönetim Aboubakar’ın Yerine 31 Milyon Euroluk 165 Gol, 62 Asisti Olan Golcüyü İstiyor!

Beşiktaş, Slovenya’da kamp çalışmalarını tamamlayarak İstanbul’a döndü. Siyah-Beyazlı takım, Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş’ta Gidenler

Kadro yapılanması devam eden Beşiktaş’ta çok sayıda futbolcu takımdan ayrıldı. Valentin Rosier, Cenk Tosun, Umut Meraş, Ahmet Gülay, Bilal Ceylan, Kerem Atakan Kesgin, Emrecan Bulut, Azad Demir, Abdülmecid Dönmez, Aytuğ Kömeç, Rachid Ghezzal, Gökhan İnler, Utku Yuvakuran ve Joe Worrall siyah-beyazlı takımdan giden isimler oldu.

Kartal 4 Transfer Yaptı

Beşiktaş kadrosuna 4 takviye yaptı. Siyah-Beyazlı takım, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Ciro Immobile ve son olarak Can Keleş’i transfer etti.

Beşiktaş, Aboubakar'ı Gönderirse Forvet Transferi Yapacak

Siyah-Beyazlı takım, kadrosundaki yabancı futbolcuları gönderdikten sonra transfer çalışmalarına devam etmek istiyor. Bu kapsamda Hasan Arat yönetimi, Vincent Aboubakar ile yollarını ayırırsa bir golcü futbolcu transferi daha yapacak.

Beşiktaş, Sebastian Haller’i Transfer Etmek İstiyor

Beşiktaş, gönderilecek futbolcuların durumuna göre Sebastian Haller’i kadrosuna katmak için adımlar atabilir. Sebastian Haller konusunda geçtiğimiz hafta içinde Almanya'da bir görüşme gerçekleştirildi.

Sebastian Haller ile görüşmeler, Immobile transferinden önce çok ciddi şekilde hızlandı, bir noktaya kadar gelindi. Fakat Beşiktaş'ın bir anda ibreyi Ciro Immobile'ye çevirdiğini söylediler. Ama Sebastian Haller hala Beşiktaş'ın gündeminde. Vincent Aboubakar'dan çıkılmadığı sürece ne Haller ne de başka bir isim Beşiktaş'ta forvet rotasyonunda çok mümkün görünmüyor.

Bonservisi İçin 31 Milyon Euro Ödendi

6 Temmuz 2022 yılında 31 Milyon Euro bedelle Hollanda ekibi Ajax’tan Dortmund’a transfer olan 30 yaşındaki Fildişi Sahilli golcü, geçen sezon 19 maçta 524 dakika süre alırken 3 gol attı, 1 asist yaptı.

Kariyerinde 165 Gol, 62 Asisti Var

Transfermarkt’a göre güncel piyasa değeri 10 Milyon Euro olarak gösterilen Haller, kariyerinde çıktığı 365 maçta 165 gol atarken 62 asist yaptı. Golcü futbolcu, Fildişi Sahili Milli Takımı’nda forma giydiği 25 maçta 10 gol attı.

TV100

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki