SİYAH BEYAZ SOL STOPER HAREKATI!

Beşiktaş, gelecek sezon için stoper arayışlarını sürdürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:24 Temmuz 2024, Çarşamba

İlk Olarak Gabriel Paulista'yı Kadrosuna Katan Siyah-Beyazlı Ekip Şimdi Sol Stoper İçin Çalışmalarına Devam Ediyor;

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Beşiktaş hız kesmiyor. Siyah Beyazlılar eksik mevkileri doldurmak için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Transfer döneminin başından itibaren Gabriel, İmmobile ve Rafa Silva gibi deneyimli isimleri kadrosuna katan Kartal, nokta atışı hamleleri devam ettirecek. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'un Slovenya kampında sunduğu raporda bu kapsamda büyük önem taşıyor.

SOL STOPER OYNUYOR

Transfer çalışmaları doğrultusunda savunma hattındaki eksikleri gidermek isteyen Beşiktaş yönetimi, Napoli'den Natan Bernardo de Souza'yı gözüne kestirdi. 23 yaşındaki Brezilyalı stoperi satın alma opsiyonuyla kiralamayı da gündeminde tutan Siyah Beyazlılar, hazırlıklarını yapıyor. Sol stoper ve sol bek olarak oynayan Natan, Napoli'de geçen sezon 21 resmi maça çıkarken bin 496 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Beşiktaş'ta diğer adaylar için görüşmeler de devam ediyor.  Rizespor'un 23 yaşındaki stoperi konusunda henüz somut bir adım atılamadı. Ancak iki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Ayrıca Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile yolları ayırmayı düşünen Merih Demiral'la da temaslar kuruyor. Hem Al Ahli hem de Merih'le temasa geçen Beşiktaş, kısa sürede savunma transferini noktalamayı amaçlıyor.

.Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki