'SON SÖZÜ MUSRATİ SÖYLEDİ!'

Ergin ASLAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Mayıs 2024, Cuma

Süper Lig'de üçüncülüğü ve Avrupa biletini cebine koyan Trabzonspor, elbette sezonu kupayla kapatmak istiyordu ama ligdeki sıralaması riskli olan Beşiktaş için olmazsa olmazdı kupa şampiyonluğu;

Başlangıç 11'lerine baktığımızda alışkanlığının dışına çıkmış bir Beşiktaş vardı. Özellikle kanatların iki dinamik ismi Rashica ve Semih, ağrıları ve idman eksiği gerekçesiyle kenardaydı. Bu durum özellikle bordo-mavililerin sol kanadı etkili kullanmasına neden oldu. Nitekim, Onuachu o bölgeden iki savunma oyuncusunu ekarte ederek çok şık bir gol attı. Ancak bu golde kendisine metrelerce refakat eden Colley'in hatası dikkat çekiciydi.

Yenilen Gol Aslında Beşiktaş Teknik Heyetinin, Avcı'nın Tuzağına Düşmesiydi.

Kendi sahasında duran bordo-mavililerin en iyi yaptığı şey olan kontra atağa, o dakikada böyle yakalanmak hataydı. Daha sonra işler daha da zorlaştı. Trabzonspor oyunu kendi sahasında kabul ettiğinde açmak zor. Beşiktaş, ön alanda oynamaya başlayarak pozisyonlar üretti ama gol vuruşu gecikti. Baskı sonuç verdi ve Ghezzal'ın kullandığı penaltı skoru dengeledi. Beşiktaş, ilk yarıda sahaya iyi karakter koydu. Golden sonra gösterilen reaksiyon, sezon içerisinde görülmeyen türdendi. İstatistiklerde de ilk yarı ezici üstünlük Beşiktaş lehineydi. Kenar oyuncularının sürekli yer değiştirmesi, Trabzonspor'un önlem almasını engelledi. İkinci yarı hızını kesmeyen Beşiktaş, orta saha üstünlüğünü net alınca, bordo-mavililer çıkamadı ve Muleka'nın şahane pasını Salih ağlara gönderdi. Beşiktaş, sezon boyunca göstermediği reaksiyonu göstermesi gereken finalde ortaya koyunca maçta ağır bastı ama son dakika golüne engel olamadı.

Sezon boyunca zaman zaman eleştirilen Musrati, 90+4'te Beşiktaş'a kupayı getiren isim oldu.

Yeni Şafak

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki