TEKNİK DİREKTÖR TERCİHİ İÇİN SİYAH BEYAZ PAPATYA FALI!

Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta tüm gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrilmiş durumda...
Haberin yayılanma tarihi:16 Nisan 2024, Salı

LİSTE KABARIK;

Takımı sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe'ye emanet eden yönetim, yeni sezon için göreve kimi getireceği konusunda hummalı bir çalışma içine girmiş durumdu. Siyah-beyazlılarda ve yabancı teknik direktör adayları olarak 6 hocanın ismi öne çıkmış durumda. Bu isimlerden yerli olarak Sergen Yalçın, Şenol Güneş, İlhan Palut; yabancı olarak da Edin Terzic, Markus Gisdol ve Maurizio Sarri öne çıkmış durumda.

ÖNCELİK YALÇIN'DA

Listenin ilk sırasındaki isim, taraftarların da çok istediği Sergen Yalçın oldu. Siyah-beyazlı ekibi daha önce şampiyonluğa ulaştıran Yalçın ile ilk görüşme yapılması üzerinde ortak karar alınırken, Antalyaspor'u çalıştıran tecrübeli hoca ile sezon bitmeden masaya oturulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Eğer Sergen Yalçın ile anlaşma sağlanamazsa bu kez Şenol Güneş ile masaya oturulacak. Şu anda boşta olan 71 yaşındaki teknik adamdan olumsuz yanıt gelirse, bu kez rota Çaykur Rizespor'un hocası İlhan Palut'a çevrilecek. Palut'un ismi sezon başında da gündeme gelmişti.

TERZIC'LE YENİDEN

Yabancı adaylardan ise ismi en çok dile getiren teknik direktör Edin Terzic. Bilic döneminde Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olarak görev yapan Terzic, şu anda Dortmund'da görev yapıyor ve 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İkinci sıradaki yabancı ise Samsunspor'un teknik patronu Markus Gisdol. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 54 yaşındaki Alman hocanın Karadeniz ekibine oynattığı futbol, birçok yönetici tarafından takdir topluyor.

Son aday ise 65 yaşındaki Maurizio Sarri. İtalyan hocanın şu an boşta olması yönetimin dikkatin çekmiş durumda.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki