TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ KENDİSİNE CEVAP DAHİ VEREMEYEN ÇEBİ'YE ''KÜSTAHÇA'' SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR!

TFF Başkanı mehmet büyükekşi, Tüpraş Stadyumu'nun EURO 2032 stadyum listesine alınmaması ile ilgili BEŞİKTAŞ kulübü ve başkanına hakaret eder gibi cevap verdi...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ekim 2023, Perşembe

'ULUFE'YAKIŞTIRMASI!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2032'nin Türkiye ve İtalya'ya verilmesinin ardından Türkiye'ye döndü. Havalimanında basın mensuplarına konuşan Büyükekşi, "Beşiktaş'ın stadı neden yok?" sorusuna skandal bir yanıt verdi.

Büyükekşi, "Biz kimseye ulufe dağıtmıyoruz. Burada UEFA'nın kriterleri var, en yüksek seyirci kapasitesi olan statları bildirmemiz gerekiyor" dedi. Mehmet Büyükekşi, "Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kale arkaları, Cumhurbaşkanımızın talimatıyla büyütülecek ve 80 bin kişilik olacak" ifadelerini kullandı.

ULUFE NEDİR?

Ulufe, Osmanlı döneminde saray ahalisinin Kapıkulu Ocağı askerlerine, Acemi Ocağı mensuplarına ve bazı saray ve devlet görevlilerine üç ayda bir verilen maaştır. Törenle dağıtılan Ulufe için has ahırlar tarafına sipahiler sıralanırdı. Ulufe dağıtımından sonra, yeniçerilerin önlerindeki çayıra kapaklı sahanlar içinde pilav, zerde veya çorba konurdu. Yeniçerilerin ulufelerden memnuniyeti, yemek yemelerinden belli olurdu, şayet yiyorlarsa memnun oldukları anlaşılırdı.

ÇEBİ SUSKUN!

Konferans ligi Lugano maçına gelen TFF Başkanı mehmet büyüekşi, BEŞİKTAŞ taraftarının kendisini protesto etmesinin ardından Ahmet Nur ÇEBİ'ye doğru parmağını sallayarak statı terk etmişti. Ahmet Nur ÇEBİ ise hala sessizliğini koruyor...

DUYDUK MU?

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki