TFF BAŞKANLIK SEÇİMLERİ WHATSAPP GÖRÜŞMELERİ YENİDEN SIZDIRILDI!

Geçtiğimiz günlerde TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 27. maddesinin 1. fıkrası hükmü uyarınca, her yılın 31 Temmuz tarihine kadar yapılması gereken olağan genel kurul toplantısının; A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ile bitiş tarihi de göz önüne alınarak, 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli olarak yapılmasına karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Nisan 2024, Perşembe

KULÜPLER BÜYÜKEKŞİ GİTSİN DİYE İMZA TOPLADI;

TFF'nin olağanüstü seçimli genel kurulu açıklanan tarih 18 Temmuz'dan önce gitmesi için kulüplerden bazıları noter onaylı imza toplamaya başlamıştı.

BÜYÜKEKŞİ ADAY OLACAK MI?

Yapılan açıklamada mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin tekrar aday olup olmayacağına dair bir ibare bulunmazken, Murat Özbostan bugünkü yazısında dikkat çeken bir detay kaleme aldı.

Buna göre Whatsapp grubuna Mecnun Otyakmaz, "Mehmet Büyükekşi ile konuştum, aday olmuyor" diye mesaj atıyor. Ve bu satırlar dışarıya sızıyor.

DAHA ÖNCE DE TOPLANTI SIZDIRILMIŞTI

Kısa bir süre önce de TFF Hakem Eğitimi Danışmanı Hugh Dallas ile Galatasaray-Antalyaspor maçının hakemi Abdülkadir Bitigen ile arasında geçen konuşmaların yer aldığı bir video sosyal medyada gündem olmuştu. Sızdırılan görüntüler sonrası Galatasaray ve Fenerbahçe'den üst üste açıklamalar gelmişti.

OdaTv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki