'TOKAT AİLESİ BEŞİKTAŞ'I YAKTI!'

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Sivasspor karşılaşmasının ardından orta hakem Ali Şansalan ve VAR hakemi Serkan Tokat'a sert tepki gösterdi...
Haberin yayılanma tarihi:29 Ocak 2024, Pazartesi

"ŞU MAÇLAR DÜZGÜN YÖNETİN!"

Basın mensuplarına konuşan Feyyaz Uçar, "Geçen hafta penaltımız oluyor VAR çağırmıyor. Bu hafta penaltımız veriliyor ama VAR çağıyor. Niye VAR çağırıyor, niye iptal oluyor onu da anlamış değiliz. Bu VAR'da neler oluyor anlamıyoruz. Bu kayıtları bir dinleyelim. Daha önce benzer durumlarda VAR kayıtları çıktı biz de bekliyoruz. Niye hep Beşiktaş'a gelince hep aynı haksızlıklar oluyor. Yeter ya! Konuşmamak için direniyoruz ama şu maçları düzgün yönetin!" dedi.

"TOKAT AİLESİ BİZİ YAKTI"

VAR hakemi Serkan Tokat'a tepki gösteren Feyyaz Uçar, "VAR'da kim var, Serkan Tokat, Metin Tokat'ı hatırlar mısınız? Sergen'in frikik golünde elle topu kesti ama gol verdi. Bunlar üç nesil hakem. Dedelerinden büyüklerimiz çekti, babasından biz çektik. Hala çekiyoruz. Türk futbolu için bunlardan kurtulalım. Rakip de haklı kendince. Düzgün bir şekilde yönetin bunu abi. Bu kadar zor mu?" sözlerini kullandı.

"BİZ HAKEMDEN GOL YİYEN TAKIMIZ"

"Tepkimiz bugün değil. Niye bunlar hep Beşiktaş'a oluyor. Biz hakemden gol yiyen takımız. Aynı şeyi devam ediyor. Verilmeyen net bir penaltı var. Sabrımız taştı! Maçın skoruna doğrudan etki eden şeyler bunlar. Bu hafta yönetimin kurulumuzla bir brifing sunacağız. Bir eski değerli hakem, rapor verecek. Bugüne kadar olan şeyleri toplamış. Bundan sonra hakem istatistiklerini paylaşacağız. Buradan yürüyeceğiz dostlar. Beşiktaş'ın hakeme ihtiyaçları yok! Doğru yönetime ihtiyaçları var. Bundan sonra hakemle ilgili her şeyi paylaşacağız. Bu hafta başkanımızla toplantının ana konusu hakemler olacak. Artık yeter!" dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki