WEGHORST BEŞİKTAŞ İLE TEMASA GEÇTİ!

Siyah-Beyazlılar’ın 2 yıl önce İngiltere temsilcisi Burnley’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst, Beşiktaş formasıyla önemli bir çıkış yapmış ve Hollanda’yla Dünya Kupası’na katılım sağlamıştı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mart 2024, Pazar

'MANU ÇOCUKLUK HAYALİM' DEDİ VE GİTTİ;

Katar’da düzenlenen turnuvada başarılı bir görüntü ortaya koyan 1,97’lik futbolcuya, İngiltere Premier Lig devi Manchester United talip olmuş ve oyuncu, Beşiktaş’la yollarını ayırıp United’a gitmişti. Yıldız isimden ayrılmak istemese de başarılı oyuncunun, “Çocukluk hayalim” diyerek ısrarcı olması ve yaklaşık 3 milyon Euro’luk bir gelir elde etmesini göz önünde bulunduran yönetim, gidişine onay vermişti.

BEŞİKTAŞ KARNESİ

Siyah-Beyazlı ekipte yarım sezon geçiren Wout Weghorst, Süper Lig'de çıktığı 16 maçta 8 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Golcü oyuncu yaz transfer döneminde Hoffenheim'a kiralandı. Hollandalı futbolcu, Bundesliga’da bu sezon 21 maça çıkıp 5 kez ağları havalandırdı.

BEŞİKTAŞ İLE TEMASA GEÇTİ

Manchester United’a transferi sonrasında Kırmızı-Şeytanlar’da tutunamayan Weghorst, sezon başında Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim’a kiralandı. Buradaki kariyerinden memnun olmayan tecrübeli oyuncunun, yeni sezonda Beşiktaş’a dönmek için menajeri aracılığıyla kulüple temas kurduğu ifade edildi.

HENÜZ CEVAP VERİLMEDİ

İdarecilerin ise gelen bu talebi beklemeye aldığı ve henüz olumlu ya da olumsuz olarak bir dönüş yapmadığı kaydedildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki