YENİ HOCA YENİ YILDIZLAR!

Kartal'da devre arası transfer çalışmaları devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:05 Ocak 2024, Cuma

Sezon Başında Gündeme Gelen Anastasios Bakasetas Beşiktaş'ın Yeniden Radarında;

Transferine izin verilmesini isteyen ve Yunan ekipleriyle görüşen Bakasetas aradığı kontratı bulamadı. Beşiktaş da yeniden devreye girdi. Sezon sonu bitecek kontratı öncesi bordo-mavili kulüp 1.5 Milyon Euro istiyor. Siyah-Beyazlılar ise kadro dışı oyuncularından bazılarını takasta önerdi. Pazarlıklar olumlu şekilde devam ediyor. Bu transferin gerçekleşme olasılığına yüzde 90 ihtimal veriliyor.

BEDAVAYA SOARES

Bakasetas'ın Rosier ile takaslanması muhtemel ve Beşiktaş da bir sağ bek arıyor. Bu ismin, Arsenal’da gözden çıkarılan Cedric Soares olduğu ifade ediliyor. 32 yaşındaki futbolcunun kontratı sezon sonu bitecek. Bonservis ödemek istemeyen Beşiktaş’ın Arsenal’ın serbest bırakması halinde bu futbolcuyla kısa süreli opsiyonlu bir sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Sporting çıkışlı Portekizli futbolcu Soares, geçen sezon Fulham’da kiralık oynamıştı. Tecrübeli futbolcu bu sezon ise iki resmi maçta 65 dakika forma giydi.

GABRIEL BARBOSA ÖNERİLDİ

Yıllardır adı Türk kulüpleri ile anılan Gabriel Barbosa ya da bilinen lakabıyla ‘Gabigol’ Siyah-Beyazlılara önerildi. İnter ve Benfica maceraları başarısız geçen sambacının Flamengo ile sözleşmesi Aralık 2024’te sona erecek. Brezilya ekibinin 2020’de 17 Milyon Euro’ya aldığı Gabigol için Beşiktaş’tan 5 Milyon Euro talep ettiği bildirildi. Bu futbolcu hakkındaki kararı yeni teknik adam verecek.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki