18 YILDIR KARTAL NECİP UYSAL!

Her dönem hocaların vazgeçilmezi olan ve mücadele gücü ile gençlere taş çıkartan son günlerin gözde ismi Necip Uysal, açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ocak 2022, Cuma

"Yıllardır Her Şeyim Düzenlidir"

İlerleyen yaşına rağmen ilk günkü gibi oluşunu neye bağladığını sorduğumuz kaptan Uysal, “İnanın öyle çok özel bir formülü yok . En önemlisi yaşantıma, uykuma, beslenmeme dikkat etmem. Zaten buralar oldu mu, bir de iyi çalışırsanız, gerisi geliyor. Yıllardır herşeyim düzenlidir. Uyku saatim bellidir. O yüzden hala dinç ve mücadele gücüm yüksek “ dedi. Zaman zaman iyi oynayıp da ertesi hafta yedek kulübesinde olabildiğini, bunun kendisini üzüp üzmediğini sorduğumuz tecrübeli oyuncu Uysal, şöyle konuştu:

"Niye Kırılıp Küseyim Ki?"

“İnan abi hiç kırılmıyorum . Niye kırılıp küseyim ki? Bu benim işim. İnsan işine küser mi ? Profesyonel hayatta herşey var. Bu yüzden bugüne kadar tercih edildim. Hep oynayacakmış gibi hazırım. İyi oynadığım zaman, tebrikler bana yeter “ diyerek samimi yanıtlar verdi.

Necip Uysal 18 Yıldır Forma Giyiyor

Kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan Necip Uysal tam 18 Yıldır Siyah-Beyazlı kulübün çatısı altında bulunuyor. 2009'da A takım kadrosuna alınan Necip geride kalan 12 yılda 378 resmi maça çıktı. Rakip ağlara 6 gol gönderen 30 yaşındaki futbolcu 17 kez de asist yaptı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki