2. Karabük Tehlikesi

Beer Sheva’nın teknik direktörü Barak Bakhar, Beşiktaş’ın Karabük deplasmanında zorlandığı 3’lü savunma düzenini sık sık kullanan bir hoca…
Haberin yayılanma tarihi:14 Şubat 2017, Salı

Ayrıca Hapoel sıkı bir iç saha takımı olarak dikkat çekiyor

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Hapoel Beer Sheva, bu sahnede çok tanınmayan bir takım olmasına karşın özellikle evinde başarılı performanslara imza atmış bir ekip…

Bu sezon Olympiakos, Celtic, Inter gibi önemli ekipleri İsrail'de deviren Beer Sheva, Southampton'a da yenilmeyip adını Son 32 Turu'na yazdırmıştı. Ayrıca ülkenin en kaliteli teknik adamlarından biriyle çalışıyorlar. Beşiktaş favori olsa dahi özellikle ilk maçta çok dikkatli olmalı ve işini şansa bırakmamalı. İstim üstündeki İsrail ekibinin şifrelerini SABAH tüm yönleriyle mercek altına aldı.

BARAK BAKHAR ESNEK BİR TEKNİK DİREKTÖR!

Hapoel Beer Sheva'nın teknik patronu Barak Bakhar, dizilişlerle oynamayı seven bir hoca… Savunmada genelde Taha, Vitor ve Tzedek'le üç stoper kullanan Bakhar, maçın zorluk derecesine göre kanat oyuncuları Bitton ve Korhut'u orta saha veya doğrudan bek olarak konumlandırıp 3'lü ya da 5'li savunma ile sahaya çıkabilir. İşte madde madde Beer Sheva'nın taktiksel düzeni…

HÜCUMUN MERKEZİ ANTHONY NWAKAEME

1- Oyun planlarında ne olursa olsun pres vazgeçilmezleri… Özellikle iç saha maçlarında rakip savunmayı rahatsız etmeyi ihmal etmiyorlar, pres santrfor Maranhao'dan başlıyor.
2- Hücumun merkez ismi çoğu zaman sol forvet olarak görev yapan Nwakaeme… Nijeryalı oyuncu, uzun bacakları ve güçlü fiziğiyle sırtı dönük aldığı topları servis ederek hücumları genişletiyor.
3- Bakhar, maç boyunca oyuncularından talimatlarını esirgemeyen, kendine ayrılan çizgilerin sınırlarında dolaşan bir hoca. Beşiktaş maçında da farklı olmayacaktır.
4- Özellikle iç saha maçlarına savunma odaklı bakmıyorlar, karşılaşmaları kazanmak için sonuna kadar zorluyorlar. Beşiktaş'a karşı da dinamik ve tempolu bir oyun ortaya koymaları olası.

İç sahada Beer Sheva

Sheriff: 3-2
Olympiakos: 1-0
Celtic: 2-0
Southampton: 0-0
Sparta Prag: 0-1
Inter: 3-2

Beer Sheva'da 5 farklı oyuncu Avrupa Ligi grup aşamasında gol atmayı başardı: Buzaglo (2), Nwakaeme, Sahar, Maranhao ve Vitor.

Etiketler: Uefa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki