35 Gol Yanlış Anlaşıldı!

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Alvaro Negredo, Trtspora özel röportaj verdi.
Haberin yayılanma tarihi:10 Kasım 2017, Cuma

Türkiye'ye alıştığını belirten Negredo, Beşiktaş'a gelmekle doğru bir karar aldığını söyledi. 

Şampiyon takıma geldiğini vurgulayan İspanyol yıldız "Çok kaliteli oyuncular var. Kadromuz yıldızlarla dolu. Hocamız Cenk'e güveniyor zaten neden güvendiği de ortada. Cenk hem gol olarak hem asist olarak büyük katkı yapıyor. Bende her gün çalışarak takımda yerimi yapmaya çalışıyorum." dedi.

Sert futbolun tarzına uygun olduğunu dile getiren yıldız oyuncu "Benim tam olarak alışıp alışmadığımı gösterecek dakika alamadım. Biraz daha dakika alırsam belki kendimi gösterebilirim." ifadelerini kullandı. 

"Cenk buranın oyuncusu"

Cenk buranın oyuncusu ve yüzde buranın oyuncusu gibi oynuyor. Tabiki kafasından ne geçiyor bilmiyorum ama çok kaliteli bir oyuncu. Premier Lig'de de buna yakın bir oyun oynanıyor. Ama şu anda buranın oyuncu ve gayette memnun burada olmaktan.  

"İbrenin benim tarafıma dönmesini umut ediyorum"

"Hocayla konuşmuştuk çalışmalarımdan memnun olduğunu söyledi. Ben de aynı şekilde memnunum. Cenk'e güveni ve üstüne yaptığı bir yatırım var sonuçta. Cenk'te bunun neticesini veriyor. Skor alan bir oyuncu bana da beklemek kalıyor. Ve aynı şekilde üst düzey çalışıp bekleyip ibrenin benim tarafıma dönmesini umut ediyorum."

"3'te 3 yapmak büyük iş"

İlk maçtan itibaren çok iyi başladık. 3'te 3 yapmak gerçekten büyük bir iş Şampiyonlar Ligi'nde. Şu an bence düşünülmesi gereken turu geçersek kim gelirden ziyade şuanın tadını çıkarmamız lazım. Çünkü önümüzde hala iki maçımız var. Bu maçların tadını çıkarmak lazım. İleriyi düşünmek şu an için erken olur. 

"Üstüme düşeni yapmak istiyorum"

Takımın hedefleri doğrultusunda kendi üstüme düşeni yapmak istiyorum. Bence bütün oyuncularda takım hedefi doğrultusunda çalışmalı ve takıma birşeyler vermeli. Benim de hedefim bu. Bireysel hedefler olarak baktığımız zaman genç oyuncular veya yaşlı oyuncular üstüne koymalı. eğer bir oyuncu ben oldum en tepedeyim diyorsa o gün kramponlarını asabilir. Zaten bunun örnekleri de çok net duruyor önümüzde. Messi, Ronaldo olsun kazanmaktan yorulmuyorlar daha fazla kendilerini geliştirmek istiyorlar. Bende de durum değişik değil. Bugüne kadar hep üstüne koyarak birşeyler öğrenerek buraya geldim. 

"Yanlış anlaşıldı"

"İlk başta (35 gol) yanlış anlaşıldı. O kadar kolay söylendi ki bana, ben de nerede kağıt varsa, hemen imzalayayım dedim. Bizim İspanya'da mizah biraz farklı çalışır. Hala bana da mesajlar geliyor. bunun aksine oynamamam da bunları körüklüyor. Ama normal."

Etiketler: Negredo   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki