40 Yaşına Kadar Atiba!

Atiba’nın, sezon sonunda bitecek sözleşmesine değinen Beşiktaşlı yöneticiler net konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:15 Nisan 2019, Pazartesi

Atiba Hutchinson, sezon sonu futbola devam kararı alırsa yönetim de yeni sözleşme için gerekeni yapacak. Siyah-Beyazlı idareciler, “Böyle oynasın 40 yaşına kadar mukavele yapalım” dedi.

LİDER Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup eden Beşiktaş’ta Şampiyonlar Ligi inancı iyice arttı. 28. Haftaya zirvenin 11, en yakın rakibi G.Saray’ın 5 puan gerisinde giren Kartal, elde ettiği kritik galibiyetle yönetimin de umutlarını tazeledi. Siyah-Beyazlı idareciler Başakşehir maçında önce “Şansımız yüzde 50” derken, galibiyet sonrası “Her şey bizim elimizde. Şansımız artık yüzde 50’yi de geçmiştir. Müthiş bir hava yakaladık. Herkesi içerde dışarda yenebiliriz” görüşünde birleşti.

ATİBA BİZİM BENJAMİN BUTTON’IMIZ

BEŞİKTAŞ yöneticileri kritik galibiyet için şunları söyledi: “Karşımızda bu ligin en organize ekiplerinden biri vardı. Şenol Hoca rakibin tüm planlarını bozdu. İlk kez öne geçtikleri bir maç kaybettiler. Uzun süredir yenemediğimiz bir rakibimizi yenip prestij düzelttik. Taraftarımızı ayrıca memnun ettik. Burak, Dorukhan, Güven, Gökhan gibi çok kaliteli yerlilerimiz var. Ljajic her hafta daha iyiye gidiyor. Atiba bizim Benjamin Button’ımız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

O BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZ

ŞENOL Hoca’nın maçtan sonra yaptığı, “Futbolun yaşı yok” açıklamasına değinen ve Atiba’nın geleceği hakkında konuşan Siyah-Beyazlı idareciler, “36 yaşında en golcü sezonunu yaşıyor. Gol atmasa da takımdaki önemi belli… O bizim vazgeçilmezimiz. Böyle oynasın, 40 yaşına kadar mukavele yapalım. Sezon sonunda sözleşmemiz bitiyor. Henüz bir görüşme olmadı. Bunun nedeni; futbolu bırakabileceğine yönelik bir söylemi olmuştu. Devam edeceğim derse biz seve seve ederiz” ifadelerini kullandı.

Güneş

Etiketler: Atiba   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki