5 MAÇ 5 YANLIŞ!

Yeni sezonda sergilediği performansla beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta son olarak Konyaspor deplasmanında alınan 4-1'lik mağlubiyet, Siyah-Beyazlılarda her şeyin sorgulanmasını da gündeme getirdi...
Haberin yayılanma tarihi:30 Eylül 2020, Çarşamba

BEŞİKTAŞ'TAKİ 5 PROBLEM

İttifak Holding Konyaspor deplasmanında alınan 4-1’lik yenilgi, Beşiktaş’ta her şeyin sorgulanmasını da gündeme getirdi. Taraftarlar, Başkan Ahmet Nur Çebi’yi ‘Yetersiz başkan’ diye hedefe oturturken, spor kamuoyu da problemleri masaya yatırdı. Ortaya çıkan tablo, sorunların sadece başkandan değil, birçok nedenden kaynaklandığını gösteriyor. İşte 5 başlık altında toplanan o problemler:

SANTRAFOR VE SAĞ BEK HALLEDİLMEDİ

1- Sezon bitiminde Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mohamed Elneny ve Victor Ruiz gibi doğrudan onbir oynayan beş oyuncu takımdan ayrıldı. Birinci öncelik olması gereken santrfor transferi sona bırakıldı. Aynı şekilde sağ bek transferi de bir türlü gerçekleştirilemedi.

KANAT FORVET TRANSFERİ YAPILMADI

2- Geçen sezonun en belirgin yetersizliklerinden biri olan kanat forvet transferi hiçbir şekilde yapılmadı. Sağ kanat yine Lens ve Boyd’a kalırken, natif olarak genç Atakan ve Gökhan Töre alındı.

VIDA, LJAJIC VE LENS İLE UZLAŞILMADI

3- Yüksek maaşları sebebiyle gönderilmek istendiği açıkça ilan edilen Vida-Ljajic-Lens üçlüsüyle hiçbir şekilde uzlaşma sağlanamadı. Tartışmalar sahaya yansıdı.

TRABZONSPOR MAÇI FAKTÖRÜ

4- Sezonun ilk maçında deplasmanda Trabzonspor karşı alınan 3-1’lik galibiyet, eksiklerin ertelenmesinde rol oynadı. Antalya ve Rio Ave maçlarında hissedilen ve Konya’da doruğa çıkan oyundaki düşüşe önlem alınamadı.

KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ

5- Fizik kondisyonun yanı sıra futbolcuların da itiraf ettiği ‘rakibi küçümseme ve konsantrasyon eksikliği’ Siyah-Beyazlılar’da belki de en önemli sorunlardan biri. Buna bir de maddi problemler eklenince sorunlar daha da ağırlaştı.

LİG İÇİN ZAMAN VAR

Beşiktaş, Avrupa kupalarına erken veda etse de ligin 3’üncü haftası olduğundan dolayı ilerisi için karamsar bir tablo henüz söz konusu değil. Transferin bitmesine 7 gün kala sağ bek ve bir santrfor transferinin daha yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş’ta ayrıca kanat forvet transferi de büyük ihtimalle değerlendirilecek bir konu olacak.

Akşam

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki