50 YAVRU KARTAL KDZ BEŞİKTAŞ DERNEĞİ İLE ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATACAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Beşiktaş taraftarları Derneği tarafından bu sene altıncısı düzenlenecek olan sünnet şöleninde 50 çocuk erkekliğe ilk adımını atacak.
Haberin yayılanma tarihi:26 Ağustos 2016, Cuma

Ereğli' de kurulduğu tarihten bu yana hazırladığı sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninin bu sene 6. sını gerçekleştirecek.

50 çocuğun erkekliğe ilk adımını atacağı sünnet şöleni hakkında bilgi veren Dernek başkanı Tarkan Adik, sünnet şöleninin 27 Ağustos Cumartesi günü saat 19,03' de amfi tiyatroda gerçekleşeceğini söyledi. 

Adik konuşmasında "Bu sene altıncısını düzenleyeceğimiz sünnet şöleni 27 Ağustos Cumartesi günü saat 19,03' de amfi tiyatroda gerçekleştireceğiz. Kolay değil. dile kolay bu sene altıncısını yapıyoruz. 50 tane çocuğumuz sünnet olacak. Her şeylerini eksiklilerini tamamlamaya çalışıyoruz. Diğer senelere nazaran bu sene daha titiz hazırlandık. Semazen gösterisinden tutun çocuklarımızın eğlencesine kadar birçok konuda güzel eğlencelerimiz olacak. Erkekliğe ilk adımlarını atarken Beşiktaşlılar derneği olarak onların yanında olacağız. Onları bir nebze mutlu edip hayata bir adım önde başlatabilirsek ne mutlu bize. Ben bu vesile ile bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Cumartesi günü saat 19,03' de amfi tiyatro da başlayacak olan altıncı sünnet şölenimize bütün Ereğli halkı ile birlikte bütün dostlarımızı arkadaşlarımızı taraflı tarafsız bütün herkesi bekliyoruz" dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki