6 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILIYOR!

Hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Ligi macerasına başlayan ancak iki kulvarda da istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta sular durulmuyor...
Haberin yayılanma tarihi:05 Ekim 2019, Cumartesi

Başkan Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği sponsorluk toplantısı sonrası istifa kararı alması sonrası olağanüstü seçimli genel kurula gidecek olan Siyah-Beyazlılarda büyük bir deprem daha yaşanıyor.

Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında konuk ettiği İngiliz temsilcisi Wolverhampton'a son dakikada yediği golle mağlup olan Kara Kartal'ın teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda ocak ayında 6 futbolcuyla yollarını ayıracağı öğrenildi.

"KAN DEĞİŞİKLİĞİNE İHTİYAÇ VAR"

Orman, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasında yaptığı açıklamayla "Bir kan değişikliğine ihtiyaç var. Çok önemli, düzgün ve iyi bir hoca ve takımımız var. Şu anki negatif hava benim üzerimden gidiyor. Ben bu işe girdiğimde Beşiktaş aşkı için girdim. İyi bir hizmet verdiğimi düşünüyorum vicdanen. Büyük ihtimalle Beşiktaş'taki sürecimi tamamlıyorum. Bundan sonrasını Küfür hak etmediğimizi düşünüyorum. Hayatım Beşiktaş içinde geçti. Beşiktaş için kavga ettim. Bana küfür edenler daha doğmamışken, ben içinden geldim. Taraftar Beşiktaş'ın sahibindir, doğrudur. Beşiktaş'ın yeni bir enerjiye ihtiyacı var."

"MEVCUDİYETİM BEŞİKTAŞ'IN ÖNÜNDE ENGELMİŞ GİBİ"

Ne yaptıysam Beşiktaş için yaptım. Elimizden geldiğince Beşiktaşımıza hizmet ettik. Niyetimi çok net anlattım. Şu andaki süreç benim mevcudiyetim sanki Beşiktaş'ın önünde bir engelmiş gibi. Benim işimle ilgili Beşiktaş'tan hiçbir menfaatim olmadı. Sadece ve sadece vermeye geldim." istifa kararı aldığını açıklamıştı.

Beşiktaş'ta Bir Deprem Daha! 6 İsimle Yollar Ayrılıyor

Sezon başında göreve getirilen tecrübeli teknik adam, kendisine yöneltilen eleştiriler sonrası UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Wolverhampton maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

"5 HAFTALIK SÜREÇTE ANTRENÖRLÜĞÜM SORGULANAMAZ"

Beşiktaş'a yeni bir oyun kültürü kazanmak için çabaladıklarını söyleyen Abdullah Avcı, "Geride kalan süreçte puan kayıplarını sorguluyoruz. Benim antrenörlüğüm sorgulanamaz. 20 senede bütün sınavları vererek, her kademede çalışarak ve tırnaklarımla kazıyarak buraya geldim. Son 10 senede şampiyonluğa oynayan takımlar ikişer kez beni istedi. Başka bir takımla son 3 sezon şampiyonluğa oynadım. Ben sınavları geçtim. Beş haftalık süreçte antrenörlüğüm sorgulanmaz. Takımın performansı ve benim performansım sorgulanabilir.

Öte yandan ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan Beşiktaş, iç transferde radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Abdullah Avcı'nın devre arası için gönderilecek futbolcuları belirlediği ve bunu yeni yönetimle paylaşacağı gelen bilgiler arasında.

Avcı'nın yerli futbolcuların durumu hakkında henüz bir görüş bildirmediği ve kalan maçlarda gösterecekleri performansa göre karar vereceği öğrenildi.

Beşiktaş'ın yollarını ayıracağı oyuncular; Boyd, Karius, Diaby, Roco, Rebocho, Lens

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki