ABDULLAH AVCI'YA AYDA 1 MİLYON!

Beşiktaş, Abdullah Avcı’nın 2022’de bitecek sözleşmesini fesh ederek TFF’ye resmen bildirdi....
Haberin yayılanma tarihi:30 Ocak 2020, Perşembe

TEK TARAFLI AYRILIK

Siyah-Beyazlılar tek taraflı fesih nedeniyle yeni bir kulüpte çalışmaya başlayana kadar Avcı’ya aylık 1 Milyon Lira ödemeye devam edecek.

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı’nın 2022’de bitecek sözleşmesinin feshedildiğini Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) resmen bildirdi.

Siyah-Beyazlı yönetim, Kartal’ın geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası’nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a elendiği son 16 turu maçının ardından başarısız sonuçlar nedeniyle Avcı’nın görevine son vermişti.Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı’nın 2022’de bitecek sözleşmesinin feshedildiğini Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) resmen bildirdi.

FİKRET ORMAN 3 YILLIK ANLAŞMA YAPMIŞTI

Beşiktaş’ın, Abdullah Avcı’nın sözleşmesini tek taraflı fesh ettiği belirlendi. Siyah-Beyazlıların, 3 Temmuz 2019 tarihinde 3 yıllık sözleşme imzalayan deneyimli teknik adamla karşılıklı anlaşarak yolları ayırmak için zemin aradığı ancak bu girişiminden sonuç alamadığı öğrenildi.

Buna göre Beşiktaş Kulübü sözleşmenin tek taraflı fesh edilmesi nedeniyle yeni bir kulüpte görev alana kadar Abdullah Avcı’ya ödeme yapmaya devam edecek. Avcı’ya sahalara döneceği tarihe kadar aylık 1 Milyon lira ödenecek. Tecrübeli teknik adamla, eski başkan Fikret Orman döneminde yıllık 12 Milyon lira karşılığında sözleşme yapılmıştı.

 Alacağı Var

Mukavele şartlarına göre Abdullah Avcı’nın yeni bir kulüpte çalışmaya başladığı tarihte Beşiktaş ödeme yapmayı durduracak. Bu arada Avcı’nın Siyah-Beyazlı kulüpten 6 maaş alacağı bulunduğu ve bu paranın da kendisine ayrıca ödeneceği ifade edildi.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki