Aboubakar Gözaltına

Porto maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş rakibin etkili silahı Vincent Aboubakar'ı kilitlemenin hesaplarını yapıyor.
Haberin yayılanma tarihi:20 Kasım 2017, Pazartesi

Bu sezon 3 kulvarda 13 kez ağları sarsan Kamerunlu oyuncuyu 'alan savunmasıyla' durdurmayı düşünüyor.

Kim yakınsa bir gözü hep Aboubakar'da olacak.

İki isim sınırda

Kartal'ın Porto ile oynayacağı Devler Ligi mücadelesinde Tolgay Arslan ve Caner Erkin kart sınırında. İki futbolcu, yarın Vodafone Park'taki karşılaşmada kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler. Almanya'daki Red Bull Leipzig deplasmanında forma giyemeyecekler.

MİNİ YORUM: Şenol hoca işini bilir / Güvenç KURTAR

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş takımı herkesten daha iyi tanıyor. İdmanlarda hep oyuncularıyla birlikte. Ne zaman rotasyon yapılıp yapılmayacağına en doğru kararı o verir. Porto maçı o kadar kolay değil. Herkes Beşiktaş'a 'gruptan çıktı' gözüyle bakıyor ama iki maçın da kazanılmama ihtimali de var. Siyahbeyazlılar baştan sona konsantre olmalı. Şampiyonlar Ligi hata kaldırmayan bir organizasyon. Bir de Ricardo Quaresma sorunu var. Ben olsam Quaresma'yı frikik ve penaltılarda topa yaklaştırmam. Akhisar maçında Beşiktaş iyiydi. Penaltı hariç kaçan 3-4 net fırsat var. Akhisar'ı da hafife almamak gerek. Boş takım değiller.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki