Aboubakar Kaçtı Talisca Kaçmasın!

Attığı gollerle Kartal’ı kanatlandıran Sambacı’nın performansı yönetimi harekete geçirdi.
Haberin yayılanma tarihi:15 Şubat 2018, Perşembe

Benfica’nın istediği 20 milyon Euro’nun taksitler halinde ödenip Talisca’nın bonservisini alınmasını isteyen Beşiktaş, bu öneriyi başkan Orman’a iletti.

Cenk Tosun’un Everton’a satılmasının ardından Beşiktaş’ta şiddetli bir şekilde esmeye başlayan Anderson Talisca rüzgarı, Siyah-Beyazlı yönetimi de etkiledi.

Sergilediği oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Sambacı’nın takımda kalmasını isteyen Beşiktaşlı yöneticiler, her geçen gün değerine değer katan yıldız futbolcu için başkan Fikret Orman’ın kapısını çaldı.

Benfica’nın Talisca için istediği 20 milyon Euro’nun taksitler halinde ödenerek bonservisinin alınmasını söyleyen birçok yönetici, bu konuyu başkan Fikret Orman’a açtı.

''ABOUBAKAR GiBİ OLMASIN''

Yaptığı ‘ekonomik transferlerle’ Beşiktaş’ın kasasını rahatlatan başkan Orman’a Talisca için baskı yapan yöneticilerin, “Aboubakar’ın 10 milyonluk opsiyonunu kullansak şimdi biz de oynuyordu. Yerine Negredo alındı kötü futbolcu değil ama maliyetler hemen hemen aynı. Üstelik Aboubakar 3.5 milyon Euro alıyordu. Başarısı da ortada. Bu yüzden bari Talisca’yı kaçırmayalım. 20 milyon Euro’yu vereli alalım ilerde 40’a satarız hele bir de Brezilya Milli Takımı’na girerse siz o zaman görün başkanım” dedikleri öğrenildi. 

HaberTürk

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki