ABOUBAKAR KRİZİNİN PERDE ARKASI!

Beşiktaş Yönetimi ile Aboubakar arasındaki krizin perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Mayıs 2021, Perşembe

Sakatlığını bahane ederek oynamayan Kamerunlu golcünün 250 Bin Euro zam talebini kabul etmeyen yönetim, şampiyonluk kaçarsa çok daha ağır bedelle karşı karşıya kalabilir.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Karagümrük yenilgisinden sonra, Galatasaray derbisinin ardından yaptığı açıklamayı yineledi ve 'Vincent Aboubakar oynamayacak. Oğuzhan Özyakup da oynamayacak. Sezon bitince konuşulacak çok şey var. Şu an şampiyonluk maçı var, hala hedefteyiz ve çok bir şey kaybetmiş değiliz. Sezon bitince konuşuruz' dedi.

İddialara Göre Başkan Ahmet Nur Çebi İle Vincent Aboubakar Arasında Kriz Var

Golcü oyuncu sakatlığını bahane edip, mukavelesindeki '30 resmi maçta oynarsa sözleşmesi 1 yıl uzar' hükmünün yürürlüğe girmemesi için oynamıyor. Abou'nun menajeri bu konuda Kamerunluya baskı ve telkinde bulunuyor. Menajer, Aboubakar'ın oynaması ve mukavelesinin uzaması için bu sezonki 1.5 Milyon Eurol'uk ücretinin seneye 1 Milyon 750 Bin Euro'ya çıkarılmasını istiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ise Kamerunlu ve menajerinin talebine ısrarla karşı çıkıyor. Bu 250 Bin Euroluk fark yüzünden yaşanan kriz bir hayli büyük. Çebi ile Vincent Aboubakar arasındaki bu gerilim çok pahalıya patlayabilir.

SERBEST KALMA TEHLİKESİ

Aboubakar dün Fatih Karagümrük maçındaki olaylar sebebiyle PFDK'ya sevk edildi. Teknik Direktör Sergen Yalçın, oyuncunun zaten Göztepe sınavına yetişmeyeceğini açıklamıştı. PFDK'dan 2 maç ceza çıkarsa, Aboubakar, Türkiye Kupası finalinde de yer almayacak. Yani mukavelesi uzamayacak ve istediği yere gidebilecek!

Akşam 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki