ABOUBAKAR YOKSA CENK TOSUN VAR!

Lider Beşiktaş, Erzurumspor'a konuk olacak...
Haberin yayılanma tarihi:11 Nisan 2021, Pazar

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Aboubakar’ın yokluğunda Aytemiz Alanyaspor maçında olduğu gibi Cenk Tosun’u ilk 11’de sahaya sürecek.

Kartal, cezalı Josef’in boşluğunu Dorukhan doldurmaya çalışacak. Lider Beşiktaş, tedavisine devam edilen Vincent Aboubakar ve sarı kart cezalısı Josef de Souza’dan yoksun olarak Erzurum’a gitti.
Teknik Direktör Sergen Yalçın, Aboubakar’ın yokluğunda Aytemiz Alanyaspor maçında olduğu gibi Cenk Tosun’u ilk 11’de sahaya sürecek.

Sağ Kanatta Rachid Ghezzal Sol Kulvarda Cyle Larin

Erzurumspor deplasmanında cezalı Josef’in boşluğunu Dorukhan doldurmaya çalışacak. Teknik patron Sergen Yalçın’ın taktik çalışmalarda orta sahada Necip Uysal’ı da denediği ancak tercihini Dorukhan’dan yana kullanmaya karar verdiği belirlendi. Siyah-Beyazlı takımda savunma hattında ise değişiklik olmayacak. Rosier, Weliton, Vida ve N’Sakala bugün de ilk 11’de yer alacak.

SARI TEHLİKE

Kartal’da, Erzurumspor maçı öncesi dört futbolcu ceza sınırında yer alıyor. Üçer sarı kartı bulunan Necip Uysal, Valentin Rosier, Cyle Larin ve Atiba Hutchinson bugün de kart görmeleri halinde Ankaragücü ile 16 Nisan Cuma günü oynanacak 35. hafta maçında cezalı duruma düşecek.

 Skorer
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki