‘Ada’ Dedi Çin’e Gitti!

Beşiktaş’ın sözleşme uzatma teklifini geri çeviren ve bonservisini elinde bulunduran Benfica’ya dönen Anderson Talisca’nın yeni durağı şaşırttı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Haziran 2018, Cumartesi

Beşiktaş'ın Benfica'dan iki sezon için kiraladığı Anderson Talisca, Türk futbolseverlere sunduğu resital sonrası ayrılık kararı almıştı...

Sözleşme uzatma teklifini reddederek, Kara Kartal'a satın alma opsiyonunu kullanma şansı tanımayan sambacının yeni adresi Çin oldu.

Brezilyalı yıldızın yaz transfer döneminde İngiltere'nin önde gelen ekiplerinden birisine imza atması bekleniyordu.

Ne var ki Benfica ve Talisca arasında süren görüşmeler sonucu yıldız oyuncunun 2018 yılının sonuna kadar kiralık olarak Guangzhou Evergrande'de oynamısı yönünde karar alındı. Talisca, dün resmi imzayı attı.

LANG TAMAM SIRA KULÜBÜNDE

Sağ bek transferinde Michael Lang'a yoğunlaşan Beşiktaş, önemli bir mesafe katetti. Lang'ın siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı, kulübü Basel ile de görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Der Standart gazetesi ise Salzburg'ta oynayan Stefan Lainer'e Beşiktaş'ın talip olduğunu yazdı. Öte yandan, West Bromwich'in Jeremain Lens'i kiralamak için Siyah-Beyazlılara teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Sabah

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki