Adem Ljajic Aşısı Tutmadı!

Çin’e giden Talisca’nın yerine kadroya dahil edilen Sırp futbolcu skora katkı açısından beklentinin çok uzağında kalırken, hiç gol atamadı, sadece bir asist yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:15 Kasım 2018, Perşembe

Ljajic, takım arkadaşlarıyla da sahada uyumlu bir görüntü çizemiyor.

Süper Lig'de evinde Sivasspor’a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında geriye düşen Beşiktaş’ta, birçok futbolcu eleştirilerin odağı olurken, yeni transferlerin verdiği katkı da az düzeyde kaldı.

Liverpool’dan transfer edilen kaleci Loris Karius, yediği hatalı goller sonrasında formasını kaptırırken, stoper Roco da kadroya giremedi.

Talisca’nın boşluğunu doldurmak için alınan Sırp futbolcu Adem Ljajic ise beklenen etkiyi yapamadı. 

SADECE 1 ASİSTİ VAR 

Attığı gollerle takımı sırtlayan Talisca ile futbol karakteri olarak çok farklı bir görüntü çizen 27 yaşındaki oyuncu, transferinin ardından Süper Lig'de 6 karşılaşmada 390 dakika süre almasına rağmen ne gol atabildi ne de takım arkadaşlarına gollük pozisyon hazırlayabildi.

Ljajic, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3 maçta da hücumda takımına fazla katkı veremedi. Bu üç karşılaşmada 165 dakika oynayan Ljajic, sadece 1 asist yaptı. 

SAKATLIĞI GERİLETTİ 

Sezon öncesi yapılan hazırlık kampında yer alamayan futbolcunun transferi 31 Ağustos’ta açıklandı. Takımının bu tarihten önce yaptığı 3 lig maçını kaçıran Ljajic, Bursaspor karşılaşmasında da kadroda olmasına rağmen görev alamadı.

Henüz oynama süreleri bakımından da istikrar yakalayamayan Sırp oyuncunun yaşadığı sakatlık uyum süresinin uzamasına neden oldı. Ljajic, ligde Göztepe ve Rize maçını kaçırdı.

Güneş

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki