''Adım Adım Gideceğiz"

Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi, Monaco, RB Leipzig ve gruptaki şansları hakkında konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:14 Eylül 2017, Perşembe

Şenol Güneş, "Grupta başlangıç önemliydi. iyi başlangıç yaptık. Kazanarak başlamak ve dirençli oynamak önemliydi. Mutluyuz." dedi.

Adım adım gideceğiz

"Porto'nun kendi sahasında baskılı oynayacağını biliyorduk. Oyuncularımız defansif sorumlulukları daha fazla sorun yaşamadı. Hücumda zaten iyi olduğumuzu biliyorduk. Bugün kazanan taraf olmak güzel. Ama daha önümüzde 5 maç var. Adım adım gideceğiz. Oynayan oynamayan herkeste heyecanı görüyorum. Bu güzel bir durum."

"Ligde gol yememiş olabilirler, burası farklı"

"Şampiyonlar Ligi ve lig ayrı şeyler. Porto liginde gol yememiş olabilir. Ama burası farklı. Oyuncular saha içinde koşup yoruluyor. Ama biz de saha kenarında bu tip maçlarda ter döküyoruz. Devler Ligi'nde oyunun heyecanı ortaya çıkıyor.

Grubun en iyi takımı olduğumuzu iddia etmiyoruz

"Yetenek ve karakterle birleşince iyi iş yapabiliyorsunuz. Bu grubun en iyi takımı olduğumuzu iddia etmiyoruz. Ama bugünkü sonuçlardan sonra Leipzig ve Monaco bize karşı daha dikkatli oynayacaktır."

"Sezon başından beri yükselen bir değerimiz var. Kazandığımız zaman havalanmayıp kaybettiğimiz zaman da düşmeyerek yolumuza devam etmeye çalışacağız. Dusko Tosic gol atmayı seviyor ama bazen kaleyi çok karıştırıyor" dedi. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki