ADNAN DALGAKIRAN MUHALEFETE KANAT AÇTI!

BJK 2. Başkanı Adnan DALGAKIRAN, sosyal medya paylaşımları ve verdiği cevapla kafaları karıştırdı…
Haberin yayılanma tarihi:30 Kasım 2021, Salı

YÖNETİMDE FİKİR AYRILIKLARI GÜN YÜZÜNE ÇIKTI!

Son zamanlarda üst üste kaybedilen puanlar ve Teknik direktör Sergen YALÇIN’la yaşanılan krizle zor zamanlar yaşayan Beşiktaş’ta, yönetimde yaşanan fikir ayrılıkları da sosyal medya paylaşımları ile gün yüzüne çıkıyor. Bunun en son örneği, Siyah-Beyazlı camianın 2. Başkanı tarafından yazılan ve içerisinde ‘Kölelik’ tarifi geçen mesajında gözler önüne serildi.

'KÖLELİĞİN' 3 ŞARTI!

Adnan DALGAKIRAN Twitter hesabından paylaştığı mesajda, ‘Köleliğin’ 3 şartını takipçileriyle paylaştı. ''Üç istek sizi başkalarının kölesi yapar; sevilme isteği, beğenilme isteği, taktir edilme isteği.'' diye yazan 2. Başkanın kimi yada kimleri kastettiği ise anlaşılamadı!

ŞİKÂYET GİBİ CEVAP!

Bir takipçisinin ‘Benim için büyük hayal kırıklığı oldunuz…’ cevabının altına ''bu bir kişinin yapabileceği bir şey değil'' yazan Adnan DALGAKIRAN bu mesajla gerek Başkan, gerekse yönetici arkadaşlarını Kurumsallaşma karşıtı olarak tanımlaması olarak algılandı. Beşiktaş 2. Başkanı böylece 2022 yılanda yapılacak olağan seçimli genel kurulunda, oluşabilecek bir muhalefete kapıları da açık bırakmış oldu.

ADNAN DALGAKIRAN VE YÖNETİM KURULUNUN FİKİR AYRILIKLARI

Ahmet Nur ÇEBİ yönetiminde en fazla eleştirilen yöneticilerin başında gelen Beşiktaş 2. Başkanı, daha öncede fikir ayrılıkları yaşamıştı. İşte o olaylar;

- 1 Yıl önce gündeme gelen, bir türlü hayata geçirilemeyen Kripto Para projesine yaptığı müdahale ve itirazlarla adeta büyük bir gelir kapısını camiaya kapattı.

- Profesyonellerine, resmi siteden Bırakmam Seni Kampanyasında 150 Milyon TL toplandığını açıklattı. Ancak denetleme kurulu raporuyla, gerçek rakamın 40 Milyon TL olduğu öğrenildi. Beşiktaş için çok önemli olan bu kampanya istenilen başarıyı yakalayamazken kendisi ‘Yüzleşme Türkiye Vasatlıktan Nasıl Çıkar’ otobiyografisinin daha fazla duyurmakla meşkuldu.

- Futbol takımının kritik haftalar yaşadığı dönemlerde, son Giresunspor maçı dahil olmak üzere özel işlerini ileri sürerek maçlara gelmemeyi tercih etti. İdareci arkadaşlarının bir başka şikayeti ise Beşiktaş 2. Başkanının, Sergen Yalçın’la oluşan kriz ortamında toplantılara katılmak istememesi.

DUYDUK MU?
 Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki