Adnan Kıstak 'Ligin İkinci arısına Yoğun Bir Şekilde Hazırlanıyoruz'

Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Adnan Kıstak, takımımızın son durumu ve ikinci yarı hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:03 Ocak 2015, Cumartesi

Bayan Voleybol Takımımız'ın antrenörü Adnan Kıstak, "Öncelikle herkesin yeni yılını ve kandilini kutlarım. Ligin ikinci yarısına yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Şu an eksiğimiz yok ve 12-13 kişi ile antrenmanlarımız sürüyor. Oyuncularımız ligin ikinci yarısının ne kadar sert geçeceğinin farkında. Önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarıyla beraber ligin ikinci yarısına daha hazır çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Sakat oyuncularımızın takıma dönemesiyle ilgili de bilgi veren antrenörümüz Adnan Kıstak, "Sinem çok iyi döndü. Sene başında da çok güvendiğimiz önemli bir oyuncuydu. Takıma geç katılması onun için handikap oldu ve tam hazır olamadı. Sakatlıktan sonra hazır ve iyi döndü. Dilara'da da hafif bir sakatlık oldu ama o da yakında dönecek. Seray Altay'da hafif çalışmalara başladı ve umarım en kısa sürede aramıza katılacak" dedi

Öte yandan Adnan Kıstak, Bayan Voleybol Takımımız'ın gelecek hafta Lokomotiv Bakü, Halkbank ve Yeşilyurt ile hazırlık maçında karşılaşacağını sözlerine ekledi.

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki