Ağustos’ta Medyanın Şampiyonu Beşiktaş!

Ağustos ayında medyada en çok konuşulan takımlar, sporcular ve kulüp yöneticileri belli oldu.
Haberin yayılanma tarihi:08 Eylül 2017, Cuma

Medya Takip Merkezi’nin (MTM) Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Ağustos ayı medya raporu açıklandı. Ağustos ayında en çok konuşulan takım Beşiktaş oldu. 

MTM’nin Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Ağustos ayı medya raporu açıklandı.

Süper Lig’de geçen sezon şampiyonluğa ulaşan ve görkemli kutlama yapan Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa maçında bu coşkuyu yaşayamadı. Atiker Konyaspor ile oynanan karşılaşmada yaşananlar, takımın seyircisiz oynama cezası almasına neden oldu. Bu durum takıma maddi kayıp yaşatmış olsa da Süper Lig’in 3’üncü haftasındaki Bursaspor maçında siyah beyazlılar taraftarına kavuştu. Ağustos ayında bu gelişmeleri yaşayan Beşiktaş listenin ilk sırasında yer alarak toplam 62 bin 324 haber ile en çok konuşulan takım oldu.

Tüm dünyada milyonların severek takip ettiği futbol, bu ay oynanan müsabakalar ile değil yaşanan şiddet olayları ile anıldı. Beşiktaş - Atiker Konyaspor arasında oynan kupa maçında meydana gelen olaylar spor camiasında tepkilere neden olurken, verilen cezalar da çok konuşuldu. 

Fikret Orman zirvedeki yerini korudu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman süper kupa maçı ve sonrasında meydana gelen olayların ardından, yaptığı açıklamalarla bu ayın da zirvede yer alan ismi oldu. Rapora göre, en çok konuşulan kulüp yöneticileri araştırmasında toplamda 9 bin 499 haberde yer alan Orman, en çok konuşulan kulüp yöneticisi oldu. 

Yeni Şafak

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki