Ahmet Nur Çebi Çok İyi Hazırlanmamış!

Sabah gazetesi yazarı Fatih DOĞAN, Ahmet Nur ÇEBİ'nin basın toplantısını değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:24 Aralık 2019, Salı

Başkan Çebi İsyanında Haklı

AHMET NUR ÇEBİ basın toplantısında, maddi konulardan yorulmuş, kalan enerjisini de kavga etmeye harcamak istemeyen bir başkan görüntüsündeydi. Hem parasızlıkla boğuşmak hem UEFA hem TFF hem de kulüp içi dengelerle mücadele ederken diğer taraftan sistemle kavga etmek kolay değil.

'Beşiktaş Kendi İçerisinde Değerlendirme Yapar'

Söylediklerinde haklı gerekçeleri var. Beşiktaş'ın 3 tane penaltısı verilmemiş. Serdar Aziz'e gösterilmeyen sarı kartlar ve kırmızı kart ile oyunun sonucuna etki eden hatalar var. Çebi diyor ki, "Ben iyi oynamadım, onu değerlendireceğim. Ama benim iyi oynayamamam hak ettiğim 3 penaltıyı hakemin vermesine, VAR'a gitmesine engel değil." F.Bahçe'nin penaltı pozisyonunda 1,5 dakika sonra VAR'dan çağrı yapan ekip, Beşiktaş'ın pozisyonlarında suskun kaldı.

'Yorgun  Olduğu Belli'

Başkan Çebi'nin üslubu alışılagelmişin dışında kibardı. Bu durum camianın eleştirisine neden olabilir. Belli ki çok iyi hazırlanmamış. Yorgunluğu tavrından anlaşılıyordu. İşin ilginç tarafı, Beşiktaş camiası 'Çebi gelecek, gasp edilen haklarımızı geri alacak. Gerekirse her türlü savaşı verecek' diyordu. Ama dünkü sakin ve dengeli görüntü, bu beklentinin gerisinde kaldı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki