AHMET NUR ÇEBİ 'MEDYA DANIŞMANINI' RESMEN AÇIKLADI!

Eski yönetici Erol Kaynar, bugünden itibaren Siyah Beyazlı kulüpte gönüllü olarak başkanın iletişim ve medya danışmanı olarak çalışacak...
Haberin yayılanma tarihi:02 Aralık 2020, Çarşamba

'Tenkitler Seviyeli Olsun''

Kaynar, medya biriminde başlatılan kurumsallaşma hamlesini sürdüreceklerini belirterek "Gazeteci arkadaşlardan tek bir ricam var, tenkitlerinde seviyeli olmaları. Eleştiriye açığız. Biz de size daha fazla bilgi vermek için çalışacağız. Özellikle Youtube kanalımızı daha aktif hale getireceğiz" dedi.

Adnan Dalgakıran'ın Yeni Görevi

Kulüpte daha önce iletişim birimlerininden sorumlu olan ikinci başkan Adnan Dalgakıran ise bundan sonra tüm mesaisini yeni gelir kaynakları yaratacak projeler geliştirmek olacak.

BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktörlük için Mustafa Denizli ile görüşüldüğü yönünde bir gazetede çıkan haberin yanlış ve külliyen yalan olduğunu söyledi.

Erol Kaynar'ın iletişim ve medya danışmanı olarak göreve başlaması nedeniyle medya mensupları ile bugün bir araya gelen Çebi, bu tür haberlerin neden yazıldığını çok iyi bildiğini belirterek, "Hem beni hem Sergen Hoca'yı, hem de Mustafa Hoca'yı zorda bırakan bir haber. Ama yanlış, külliyen yalan bir haber. Böyle bir durum söz konusu olmadı. Sergen Hoca'nın başaracağına inanıyoruz. Beşiktaş'ın önünü kesemeyecekler" dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki