'Ahmet Nur Çebi ve Ekibini Uyarıyorum!'

Beşiktaş, eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Aralık 2019, Cumartesi

Beşiktaş Futbolu Ayağa Kalkmalı

Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta yapılan Divan Kurulu toplantısında Başkan Ahmet Nur Çebi centilmen bir üslupla nasıl bir enkaz aldıklarını kırmızı kalemle çizdi.

Çebi, "Ben Her Ay 35 Milyon TL'yi Nasıl Bulacağım? Beşiktaş'ı Bitirmişler" Dedi.

Tabii ki Beşiktaş kongre üyeleri, taraftarlar kulübü bu hale getirenlerden hesap sorulmasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorlar. Başarı için kurumsallaşma ve profesyonelleşme şart.Geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor maçında Beşiktaş; kazanma hırsıyla mükemmele yakın bir futbol ortaya koydu.

Siyah-Beyazlılar Çok İstedi ve Kazandı

Şimdi bakıyorum; sosyal medyada ve yıllardır kendini hiç geliştirmeyen, menajerlerin direktifiyle yazı ve haberler yapanlar, yine suyu bulandırmaya başladılar. "En Ez Üç Transfer Yapılmalı" Diye Ahkam Kesiyorlar. Futboldan sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın, kulübünün bile "Lanet olsun çekip gitsin" dediği Balotelli için transfer pazarlığı yaptığı belirtiliyor.

Eğer öyleyse çok yazık!

Yine aynı tas, aynı hamam mı olacak? Şahsen ben buna isyan ederim; yapmayın, etmeyin! Medyada manşet olmak için popülist transferler kulübü daha da batağa götürür. Deniz bitti!.. Bundan sonrası tufan olur.

Sayın Ahmet Nur Çebi ve Arkadaşlarını Bir Ağabeyleri Olarak Uyarıyorum

Kurumsallaşın, futbolu profesyonellere emanet edin. Unutmayın, sizler yöneticisiniz. Kulübün borçlarının ödenmesi için çözümler getirin, projeler üretin. Hala bir neticeye ulaşılmamış Ümraniye'deki araziye altyapı tesislerini kurun. Burada futbolcu yetiştirin.

Fatih Aksoy Geliyor

Beşiktaşlılara güzel bir haber... Geçtiğimiz sezon ortasında Beşiktaş'tan Sivasspor'a 1.5 yıllığına kiralık olarak verilen Fatih Aksoy bu sezon fırtına gibi esiyor. Rıza Hoca genç futbolcuya önce sağ bek, ardından stoper ve son haftalarda da ön libero olarak kadroda yer verdi. Genç futbolcu Sivas'ta yıldız gibi parlıyor.Dikkatinizden kaçtı mı bilmiyorum ama ben Fatih'in iki sezon önce iyi bir kumaş olduğunu ve Beşiktaş'ta forma giyebileceğini yazmıştım. Mecnun başkan ve Rıza Hoca'ya teşekkür edelim. Beşiktaş'a hazır ön libero geliyor.

Beşiktaşlılar Atiba gidiyor diye üzülmesinler, yeni Atiba da Fatih olacak. Yine bir kere daha yazayım.Beşiktaş, Osmanlıspor'dan Atakan Çankaya'yı transfer ederse hiç öyle denizler ötesi, arada imza paraları verilerek, gizli komisyonlu futbolculara bakmaya gerek kalmayacak. Alın size iki genç ve çok yetenekli harika futbolcu...

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki