AHMET NUR ÇEBİ'YE TAM DESTEK!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Ocak 2021, Cumartesi

KENDİMİZDEN ÖNCE BEŞİKTAŞ

Sanırım; Ben ve ekibimin genelde ‘Muhalif’ bir duruşu olduğu düşünülür. Açıkçası, böyle algılanması için her hangi bir gayrette bulunmadım. Keşke yazılar ve yaptığımız haberlerle bu fikre kapılanlar, BJK’nın Al-i menfaatleri için yapmadığımız - yazmadıklarımızı da görecek kadar ön yargısız olabilselerdi…

Bir Konuda Ahmet Nur ÇEBİ ve Yönetim kuruluna koşulsuz, şartsız destek veririm. Bırakın desteği, Büyük Beşiktaş Ailesi ile birlikte bir yol haritası çizsinler biat dahi ederim. Abdullah AVCI ile girilen Milyonlarca Liralık Hukuk mücadelesinde üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım.

FİKRET ORMAN’IN BEŞİKTAŞ’A ATTIĞI EN BÜYÜK KAZIKLARDAN BİRİSİDİR ABDULLAH AVCI

Başka kulüplerde zerre başarısı olmadığı yetmezmiş gibi, yanında birde Orhan AK gibi bir ‘Nifak Tohumunu’ sokmaya çalışmıştı camiaya. Üstelik kendi seviyesinde ki Süper Lig hocalarının, yıllık kazancının neredeyse 2 katından daha fazla bir rakama imza attı Beşiktaş’a. Senede Tam Tamına 12 MİLYON TL.

Başakşehirden Trabzonspor’a senede ortalama 5 Milyon TL’ye imza atan söz konusu AVCI, Fikret ORMAN’la beraber normal kazancının iki katından daha fazla bir rakama 3 senelik kontrat yaptı.

İŞTE KENDİ DÖNEMİNDE Kİ DİĞER HOCALARIN YILLIK KAZANÇLARI

- Okan BURUK      (Başakşehir) 3 Milyon TL

- Ünal KARAMAN  ( Trabzon)   4.5 Milyon TL

- Aykut KOCAMAN (Konya)      4.7 Milyon TL

- Sergen YALÇIN    (Malatya)   4.8 Milyon TL

TOPLAM 36 MİLYON TL İSTERKEN TRABZON YETİŞTİ

Fikret ORMAN ve yönetimi öyle bir sözleşme yapmış ki kendisiyle, Halk tabiri ile kapı gibi. AVCI bu fırsatı kaçırır mı? Hemen tazminat talebinde bulunuverdi en acımasızından, Tam 36 Milyon TL.

Allah’tan, Trabzonspor’un hocasız dönemleri başladı ve AVCI ile anlaştılar. Ama yine gözü doymadı AVCI’nın! 12 Milyon TL’nin eksik kısmını BJK’nın vermesi için yasal yollara gitti bu sefer. (17.3 MİLYON TL) O da yetmedi; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na (UÇK) başvurarak 17 Milyon 340 Bin Liranın fesih tazminatı olarak, fesih tarihi 25 Ocak 2020 tarihinden itibaren işleyecek yasal faizi ile tahsiline karar verilmesini talep etti hiç utanmadan-sıkılmadan!

Uzun lafın kısası; Son 10 yılda nasıl olduğunu çözemediğim ve ‘İpin Ucunun’ nerelere vardığını bulamadığım AVCI konusunda, Ahmet Nur ÇEBİ ve Yönetim kurulunun emrine amadeyim.  Hayranı olduğum rahmetli Atilla İlhan’ın da her zaman söylediği gibi ‘Bir Olayı Anlamak İstersen Yeşili (Doları) Takip Et...’

Haydi, kocaman bir Aile olan Beşiktaş camiası olarak her beraber ‘Takip Edelim’

Hak Edene Saygılarımla

Hakan ÖNCÜL.

 
 
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki