Ahmet Nur Çebi'yi Bekleyen Büyük Tehlike!

Kulübü 2.8 Milyar TL'lik borçla devralan Beşiktaş'ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, ay sonuna kadar da 105 Milyon TL'lik ödeme yapması gerekiyor...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ekim 2019, Pazartesi

Beşiktaş’ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi, dün Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay’la girdiği seçim yarışını kazanmasının ardından daha mazbatayı almadan ekibiyle çalışmalarına başlayacak.

Eski başkan Fikret Orman’dan kulübü, 2.8 Milyar TL’lik borçla devralan Ahmet Nur Çebi, kulübün mali sıkıntılarını çözmek için harekete geçecek

BANKALAR BİRLİĞİ İLE GÖRÜŞECEK

Gelecek sezon Avrupa Kupaları’na katılabilmek için UEFA’ya, ‘oyunculara borcumuz yoktur’ belgesini vermesi gereken Çebi, bu kurumla masaya oturacak.Adayların açıklandığı gün KAP’a bildirilen tabloya göre ay sonuna kadar 105 Milyon TL’lik ödeme yapması gereken 60 yaşındaki Başkan, UEFA’nın ardından Fikret Orman’ın zamanında imza atılan yapılandırma anlaşmasının detayları için Bankalar Birliği’yle görüşme gerçekleştirecek. Tecrübeli iş insanının, mali olarak yapacağı ilk işler arasında, kulüp personelinin yaklaşık 5 ayı bulan alacaklarını ödemesi bekleniyor.

6.5 MİLYAR TL TEMLİK ALTINDA 

Ahmet Nur Çebi’nin, kulübün ekonomik geleceği için büyük bir sorun teşkil eden temlik konusuna da çare bulması bekleniyor. Siyah-Beyazlılar’dan KAP’a yapılan bilgilendirmeye göre geleceğe yönelik 6.5 milyar TL’lik geliri temlik altında bulunan kulübün bu sorununu da çözmeye çalışacak olan Ahmet Nur Çebi’ye, yönetimdeki kurmaylarıyla birlikte büyük iş düşecek.

Yeni Çağ

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki